Arama sonuçları

1. choice

Grafikerler.org Bayram Mesajı

Hepiniz iyi bayramlar geçirmesi dileğiyle, iyi bayramlar :))
  2. choice

Cinema 4D Dersleri - Poly FX MoGraph - Full HD 1080p Videolu Anlatım - Hasan Y.

Poly Fx cinema 4Dnin içinde olan bir özellik sanırım bir yere atmanız gerekmiyor. Ben de cinema 4 d nin portablesi var içinde bulunuyor polyFx. Benim bilgisayarım yetersiz olduğu için kullanmayı bıraktığım ama aşık olduğun program. Bu da render süresi 4 gün olan ama gözüm yemediği...
  3. choice

Resimdeki fontu bulamıyorum.

Tamamdır evet buymuş font :) Teşekkür ediyorum çok yardımcı oldunuz :)
  4. choice

Resimdeki fontu bulamıyorum.

Bu fontun ismini bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim :) Şimdiden teşekkürler.
  5. choice

Yardımcı olur musunuz ?

Teşekkürler :)) Çok yardımcı oldunuz. iyi forumlar :))
  6. choice

Yardımcı olur musunuz ?

Öncelikle geçmiş olsun diyeyim :)) Yardımlarınız içinde çok teşekküre ederim gayet iyi bir anlatım olmuş. Tam da istediğim buydu :) Resimdeki kalpleri yapamasamda en azından bunu yapabilicem artık :)
  7. choice

Yardımcı olur musunuz ?

Çok teşekkür ederim :)) Forumdaki dersleri incelemeye dün akşam vaktim olmadı. Şuan okuldayım eve dönünce bakıcam. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :))
  8. choice

Yardımcı olur musunuz ?

Evet bunun aynısını yapmamızı istedi . Ben en azından tekniğini ordaki benim bilmediğim farklı effektleri öğrenmek istiyorum. mesela o çift renkli çizgi ve resmin diğer tarafının mor olması gibi.
  9. choice

Yardımcı olur musunuz ?

Arkadaşlar ben forumda yeniyim. Açıkcası yardım istemek için üye oldum. Üniversite öğrencisiyim bilgisayar programcılığı 1. sınıf 1. öğretim okuyorum. Grafik tasarım hocamız bizden Corel Draw x3'de Bir defter kapağı tasarlamamızı istedi. Resim bu. Henüz yeniyim corel de. Yardımcı olan...
Yukarı Alt