Arama sonuçları

1. M

indesign hakkında sorularınız için

@st_anger_turk arkadaşım ben kelime aramaktan bahsetmiyorum. Dizin hazırlamaktan bahsediyorum. Hani bazı kitapların sonlarında kelime listesi olur ya... yanlarında da hangi sayfada oldukları falan yazar ya... ondan bahsediyorum. dizin hazırlamak... index diyenler de var...
  2. M

@st_anger_turk Bir örnekle anlatmaya çalışayım: Diyelim ki elimde 200 sayfalık bir kitap metni var. Ben bu metne dizin hazırlamak istiyorum. Dizinini hazırlamak istediğim kelimeler de "kalem", "kağıt" "defter" ve "kitap" olsun. Metinde bu kelimelerin her birinden 50'şer tane olduğunu...
  3. M

Merhaba. İndesign'da yeniyim. CS3 kullanıyorum. Bir kitap hazırladım. Karşılaştığım bir çok sorunun üstesinden kendim gelmeyi başardım. Ancak dizin oluşturma işinde takıldım. Bilirsiniz Word'de dizin oluştururken "Girdileri otomatik işaretle" seçeneği var. Bu seçenek sayesinde başka bir...
  4. M

@mercan Kızacaksınız ama ben sorumun cevabını yine kendim buldum. Aslında forumda kirlilik meydana getirmek istemiyorum. Acemiliğime verin. Özür dilerim... Merak edenler için cevabı vereyim: Sağ taraftaki paragraf penceresinin sağ üstündeki menüden "Keep Options"a giriyoruz. Açılan pencerede...
  5. M

Merhaba arkadaşlar. İndesign cs3, 5.0 sürümünü kullanıyorum. Hazırladığım kitapta bol miktarda dipnot var. Bazı paragrafların son bir satırları sonraki sayfaya geçiyor. (Genelde paragrafların son kelimesinde dipnot başvurusu var) Taşan kelimelerle birlikte bir kaç satır daha seçip bölünmez tire...
  6. M

@mercan Sorunu çözdüm arkadaşlar. merak edenler için sorumun cevabını veriyorum: Metni bir kareden başka kareye akıtırken "shift"e basılı tutarak yaptığınızda metin otomatik olarak yeni sayfalara akıyor -gerekirse yeni sayfalar ekleniyor-
  7. M

Selamlar. İndesign'da yeniyim Şimdi bir kitap hazırlıyorum. Word'ten metni import ettim. Malumunuz; metni sadece bir sayfada gösteriyor sonraki sayfalara akıtmıyor. Şablon sayfalardan ne kadar uğraştıysam metni tüm sayfalarda otomatik olarak akıtamadım. Elle bir sayfadan öbürüne teker teker...
  8. M

İn Design CS3 Türkçe Kitap (600 küsur sayfa)

paylaşım için teşekkürler. ihtiyacım vardı...
Yukarı Alt