üzgünüm ama ben konunun en başında takıldım yrdımcı olur musunuz..
yeni bir sayfa açtım,Rectangle tool ile bir dikdörtgen çizdim ama desen derken bu belirlediğim dikdörtgen değil mi desen? Ve hazır stylesları bulamadım yardım eder misiniz..
allah doğacak kızınıza hayırlı ve uzun ömürler versin ismi ile büyüsün
Kayra, İrem, Şimal isimlerini önermek istiyorum
Kayra; Allahtan gelen müjde, müjdeli haber,
İrem; Cennet bahçesi
Şimal; Kuzey
ilk önce renk seçeneklerini değerlendirmek geçti içimden ama ısıtma ve soğutma için en uygun renkler olmuş.. Kerem-deki Mnin birleşim yeri var ya orası sorunlu gibi mi ince olmuş sanki
Tek logo yeterdi bence birde fonda kullanman olmamış ayrıca fondaki logoya eklenen efekt daha da karıştırmış anlatmak istediğin düşünceyi daha baskın karakterler kullanarak görselliğini artırır fondaki karmaşıklığı bastırırdın...ipod özelliklerini öyle ortaya değilde bir köşede daha sade bir...
bence kalp kırmızı olacak diye bir şart yok ama siyahta olmasın tabi ortak bir renginiz olabilir ya da aşkının sevdiği renk ne ise o olabilir klasik tarzın dışına çıkmak lazım isimleride kurduğun kompozisyona göre neresi hangi isme uygunsa ona göre yaz bence
bence şahsın ismini sol tarafa numaraları sağ tarafa almalısın kompozisyon açısından..
renklere gelince güzel seçim ama görsellik açısından iki farklı renk kullanmak istemezsen yine turkuaz renginin tonlarını kullanabilirsin
mesela kişinin ismini daha koyu bir turkuzla belirtebilirsin
anlatımınızda bir hata mı var...
ilk olmasından kaynaklı sanırım daha ilgi çekici olabilirdi sanki ve kompozisyon üzerinde de biraz daha oynasan bence yani
bir tutukluk olmuş sanki hayal gücün sınırlandırılmış gibi geldi biraz...
emeğinize sağlık...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.