logo hoş olmuş yeri büyüklüğü de güzel. Kontur konusuna katılıyorum, ama tam çözünürlükte bakınca gözü o kadar yormuyor. Konseptte üst üste resimler öğesi var sanıyorum. Alttaki fotoların şeritleri araya açıklama ve logo gelecek şekilde ayrılmış sanki, bence alttaki beyaz şeritler resmin altında...
Sorun bende midir bilmiyorum ama ben çalışmanızı çok beğendim :D Renkler de gayet hoş geldi gözüme. Arkadaki hanımlar pek bir çirkin zaten az morluk iyi gitmiş. :P Çalışmanız çok şeker, başarılar diliyorum.
@alphesibia
Teşekkür ederim,
Logonun ön planda olduğu bir çalışma istemişler :D bundan kocaman logolar koymayı çıkarmışım demek heheh. anca bu kadar basmış kafam... :P
Size de başarılar dilerim.
@Erkan_Nehir
Teşekkür ederim. Ben de öyle düşündüm aslında ama süslü logoyu koyunca yazı fazla sade geldi gözüme. Neyse artık bu seferlik böyle olsun. ;)
Bir de böyle bir şey yaptım ama geliştirmeye fırsat olmadı. Zaten malum meşrubat markasının logosunu andırıyor gibi geldi. Yine de benim hoşuma gitti yorumlarınızı almak isterim. Teşekkürler.
Logo:
Su diyarı denince aklıma bir çeşit fantastik su dünyası geldiği için su perilerini logoda kullandım. Perilerinin kuyruk kısımlarını damla şekline benzetmeye çalıştım.
Tabela:
Bütün katılımcılara başarılar.
Selam, logonuzu görünce siz de daha çizim yapamıyorum deyince çizim yapmadan da bir şey olabilir diye düşündüm. Aklıma hemen birkaç fikir geldi. Normalde böyle bir şey yapmam bu yüzden yanlış anlamazsınız umarım benim bir iddiam yok sadece isim çok ilham verici geldi, fikirbazz-sihirbaz...
:D bu yarışma için grafikerler.org'a teşekkür ederim. Bu çalışma sayesinde birçok şey öğrendim. Grafiker değilim ve bu çalışma bir anlamda kendimi kendime kanıtlama çalışmamdı 1. olmadım ama dereceye girmek benim için büyük bir şey. Jürinin acımasız yorumları için teşekkür ederim :D .
1. olan...
sokakta yürürken dönüp baktıracak türden bir afiş olmamış ama işini yapar bence.ayrıca kblyglr'ın da dediği gibi öne çıkan isimler daha ünlü olanlardan seçilirse daha dikkat çekici olurmuş.konser resmi de daha net olsa tamamdır.
Not: yazdıklarım konsersever olarak afiş hakkındaki...
önemli olan forum'un "o" suydu benim için.konserve kapağına benzetmeye çalıştım ve içine tnk ve e yazdım yani "o" nun kendisi de ayrıca bir logo gibi olsun diye.ama yine de haklısınız zaten bunlar ilk çalışmalarımdı daha önce logo yapmamıştım.nese sağolun herkesin yorumlarını dikkate alacağım.
ya bazen olur başkasının çalışmasından öyle etkilenirsin zaman geçer unutursun aynısını yaparsın ya da benzerini.ama yıldızın eğimleri ışığın yansıması hepsi birbiriyle aynı olamaz ya ikisi de arkadaşın logosudur ya da bir ayıp söz konusudur.iki durumda da açıklama yapılması gerek :) iyi çalışmalar.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.