Arama sonuçları

1. muge1

fiyat hakkında yardımlarınızı rica ediyorum

@gizemkuyucu gerek özelden gerek buradan yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum, kafamda bir şeyler şekillendi sayenizde.. çalışmalarınızda başarılar dilerim..
  2. muge1

@Sedat Gül anladım ama bu verdiğiniz fiyatlar da bu bahsettiğim iş için ortalama olarak uygun mudur, yani böyle bir işin normali 2000 lira falan diyebilir miyiz? bunu öğrenmem lazım çünkü karşımdaki kişi de piyasadan bihaber ve fiyatı benim belirlemem konusunda ısrarcı, ilk teklifi benim...
  3. muge1

arkadaşlar,corel'da 50-60 sayfalık, görsellerin çokça kullanıldığı A4 boyutunda bir işin fiyatı min ve max ne olmalıdr? sipariş üzerine ilk kez yaptığım bir çalışma bu bir çocuk kitabı gibi düşünün. metinler resimler vs. hiçbiri hazır gelmedi sıfırdan herşeyiyle ben hazırladım proje aşamasından...
  4. muge1

bitmap convert ile ilgili

@Murat VARDAR linki sık kullanılanlara ekledim. benim için bu bilgiler hayati değer taşıyor, çok teşekkür ederim. bu arda bir sorum daha olacaktı yeni konu açmak istemedim. çok sayfalı bir iş hazırlıyorum. ( corel 12 'de) layout tan backround u ayarlayabiliyorum fakat çalışmanın bütün...
  5. muge1

evet öyle oluyor, ben bütün görselleri bitmap yapmalıyız diye düşünüp onları da convert etmeli miyim gibi bir düşünceye kapılmıştım. aslında metin yazarıyım tasarımla hiç alakam yok ama özel bir durumdan dolayı corel le hazırlamam gereken bir işi kabul etmek zorunda kaldım :( sıfırdan...
  6. muge1

çok teşekkür ederim yanıt için, okuduğum kadarıyla bütün görsellere uygulanmalı diye bir sonuca varmıştım fakat vektörlere uyguladığım zaman kalitelerinde bozulma oluyor. bu yüzden tekrar sormak istedim. vektörleri bitmape çevirmemek baskı için bir problem oluşturmaz değil mi? matbaa baskısı...
  7. muge1

merhabalar, corel da yeniyim ve bir kaç haftadır boş zamanlarımı burada geçiriyorum. sayenizde bir çok şey öğrendim, ve öğreniyorum. öncelikle çok teşekkür ederim. benim sormak istediğim, baskıya gidecek bir iş hazırlarken kullandığımız resimleri convert bitmap yapıyoruz ve çözünürlüğü de 300 e...
Yukarı Alt