Arama sonuçları

1. 0uuss

Arama Motoru Optimizasyonu Yaptırılacaktır

Arama Motoru Optimizasyonu İstemişssiniz Ben Size Referanslarımızı Öncelikle sunmak istiyorum http://www.crea.web.tr/web-tasarim-referanslari/all/3-web-tasarim-cms.html İletişim Mailim=oguzgul575757@gmail.com Kişisel Satış Öncesi Mail. bilgi@crea.web.tr Satış sonrası Mail...
  2. 0uuss

İş Arıyorum Çok Acill Stajyer / Yardımcı Grafiker

Merhabalar Öğrenmeye istekli, meraklı, yaptığım işi seven ve her zaman iyi yapmaya çalışan biriyim. Grafiker olarak kendimi geliştirmek ve uzmanlaşmak istiyorum. Yüksek motivasyonum ve iletişime açık yapım ile şirketinizde görev almaya adayım... Programlar Photoshop (iyi)...
  3. 0uuss

Yetiştirilmek Üzere Grafikerlik ve Web Tasarım

Merhabalar Öncelikle İsmim Oğuz Atatürk Çağdaş Yaşam C.P.L Lisesi Elektronik Bölümü bitirdikten sonra Türktelekomda 3 sene calıstım Grafikerlige cok hevesım vardı ve bunu başardım yaklaşık 1 Senedir Bu meslekteyim Corel Draw photoshop illustrator Dreamweaver Bayrampaşa...
  4. 0uuss

Yetiştirilmek Üzere Grafikerlik ve Web Tasarım İş Aramaktayım..!

Merhabalar Öncelikle İsmim Oğuz Atatürk Çağdaş Yaşam C.P.L Lisesi Elektronik Bölümü bitirdikten sonra Türktelekomda 3 sene calıstım Grafikerlige cok hevesım vardı ve bunu başardım yaklaşık 1 Senedir Bu meslekteyim Corel Draw photoshop illustrator...
Yukarı Alt