uppsss ! konu milli takım diye okudum yanlışmı ? bende paylaşım yaptı yeni konu açma derdim yokkki.. Kuralları mı yanlış okudum konu içinde paylaşım yapılamıyormu sorry
Yaz havası katmak için kullandım çimleri aslında yorumun için tşkrler. Buna uygun birde banner hazırlamıştım flashta site anasayfası için ona da çalışmadaki sitede bakabilirsin yorumlarınızı tavsiyelerinizi beklerim
eline sağlık ama mercedes benz için yapılacak bi çalışma bana göre daha sade daha kurumsal olmalı gibi geliyor. BUda sade tabiki ama biraz görsel dolgunluk var fikrimce logo daha küçük olmalı mesela mercedes için yada en azından düşük opacity de olabilirdi. ellerine sağlık
fikren güzel ancak dekupesi ve geçişleri pek te hoş durmuyo. kırmızı siyah karışımlı bi gradyan kullanırsan arka fonda bide futbolcuların oyun içinden iki resmini düşük opacity ile zemine koyarsan süpperrr olurrr. sadece fikir vermek istedim emeğin güzel.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.