Arama sonuçları

1. tarslan17

Matbaa da Her işi yapmaya hazırım. ulaşım sıkıntım yok

Şehir: İstanbul/Beylikdüzü Aranan Şehir: İstanbul ( TERCİHEN AVRUPA YAKASI) Cinsiyet: Bay Program/Seviye: Microsoft Office Programları İndesign- Çok İyi İllustrator- Çok İyi Photoshop-Çok İyi Corel-başlangıç Freehand- Çok İyi Adobe Lightrom Effect- Çok İyi İş deneyimi ve içeriği: Sinbo...
  2. tarslan17

Çok Acil İş Arıyorum

Şehir: İstanbul/Beylikdüzü Aranan Şehir: İstanbul ( TERCİHEN AVRUPA YAKASI) Cinsiyet: Bay Program/Seviye: Microsoft Office Programları İndesign- Çok İyi İllustrator- Çok İyi Photoshop-Çok İyi Corel-başlangıç Freehand- Çok İyi Adobe Lightrom Effect- Çok İyi İş deneyimi ve içeriği: Sinbo...
  3. tarslan17

Yardımcı grafiker olarak iş arıyorum

İlanım Günceldir
  4. tarslan17

acil eleman

Beylikdüzü'nde ikamet ediyorum. Eğer bay elemana ihtiyacınız varsa talhaarslan@hotmail.it adresinden bana ulaşabilirsiniz ..
  5. tarslan17

Yardımcı grafiker olarak iş arıyorum

6. tarslan17

Yardımcı grafiker olarak iş arıyorum (avr yks.)

İlanım Günceldir
  7. tarslan17

İlanım Günceldir..
  8. tarslan17

Şehir: İstanbul Aranan Şehir: İstanbul ( TERCİHEN AVRUPA YAKASI) Cinsiyet: Bay Program/Seviye: Microsoft Office Programları İndesign- Çok İyi İllustrator- Çok İyi Photoshop-Çok İyi Corel-başlangıç Freehand- Çok İyi Adobe Lightrom Effect- Çok İyi İş deneyimi ve içeriği: Sinbo Küçük Ev...
Yukarı Alt