Arkadaşlar öncelikle iyi günler. İşyerinde acil bir şekilde bu pantoneyi makina da yazdırmam gerekiyor. Dijital baskı yapıyoruz biz. Bunun için yardımcı olabilecek arkadaş var mı? Photosopta ki bu pantone seçeneğini tif olarak kaydetme gibi bir şansımız var mı acaba ?
Arkadaşlar öncelikle iyi günler... Başlıkta da yazdığım gibi bu sene desinatör arkadaşlar Dolce & Gabbana desenlerine baktılar mı acaba ? Moorish heads ceramics desenleri çalışılmış ve süper desenler var. Bakmak isteyen arkadaşlar bu linkten faydalanabilir. Şovalye, Sicilya çalışılmış...
@Erkal ÇOŞKUN
Sorun şu: Bütün desen tek layer üzerinde, ayıramıyorum. Magic Wand Tool ile seçiyorum ama tamamen seçemiyorum. Ayrıyetten zemini de seçemiyorum. Grup filan yok zatenBeyaz zemin tek parça. Sadece ne ile seçeceğimi bilmiyorum. Çalışma tif formatında geldi bana psd olarak kaydettim...
Çok acil cevap verirseniz sevinirim. Zemin rengi beyaz olan bir desen çalışmasının zemin rengini deseni bozmadan nasıl siyah yapabilirim. DİP NO: Desenin içindeki zemin rengini de siyah yapmam gerekiyor. Şimdiden teşekkürler.:clap2:
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.