Arama sonuçları

1. P

Tecrübeli,Matbaa ve Copy Center Deneyimli, Müşteri Odaklı Grafiker

merhabalar ajansımız istanbul maslaktadır. düşünürseniz web ajansımıza bekleriz. iletişim için 0212 332 18 92 numaradan ulaşabilirsiniz.
  2. P

Grafiker olarak iş arıyorum

merhabalar sizinle görüşmek isteriz. detaylı bilgi için 0212 332 18 92 numaradan bizlere ulaşabilirsiniz. pe-tek bilgiisayar hizmetleri
  3. P

Grafiker / Desinatör İş arıyorum - İstanbul / Avrupa

yardımcı olmak isteriz. iletişim için: 0212 332 18 92
  4. P

Grafiker / Desinatör İş arıyorum - İstanbul / Avrupa

biz pe-tek bilgisayar hizmetleri olarak sizinle tanışmak isteriz. yerimiz maslak ayazagadadır. detaylı bilgi için 0212 332 18 92 numaradan bizlere ulaşabilirsiniz.
  5. P

Grafikerim iş arıyorum

Maslak Ayazağa Mahallesinde web tasarım üzerine çalışan firmamızda görev almak isterseniz bize(Dilek Hanım veya Ali Bey) 0 212 332 18 92 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.
  6. P

Yardımcı Grafiker

Maslak Ayazağa Mahallesinde web tasarım üzerine çalışan firmamızda görev almak isterseniz bize(Dilek Hanım veya Ali Bey) 0 212 332 18 92 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.
  7. P

Grafiker olarak iş arıyorum.

8. P

Web Arayüzü ve Kurumsal Kimlik Tasarımcısı

Firmamızın hazırlamış olduğu web projelerinde kullanılacak web arayüzlerini yapacak, görsel içerikleri, animasyonları oluşturacak, Kurumsal kimlik çalışmaları yapacak, Tam zamanlı çalışacak, Dinamik, Creative, Hayal gücü geniş, tercihen MASLAK Ayazağa (ŞİŞLİ) civarında ikamet eden bayan...
Yukarı Alt