bir tasarımı, örneğin esarp tasarımı baskıya hazır hale getirmek için yapılan renk ayrımını bu programda yapabilir miyim. desen tramlı veya lab desen olabilir.
...meğersem öğretmen hanım yolyorgunluğu bir de sıcağın etkisiyle bayılıvermiş. suratına çarpan suyla uyanmış. kahveci öğretmen hanım kendine gel ne kedisi ne kafası, otur şurayada sana bi soğuk ayran getireyim demiş.
selamlar. ben tekstil desen tasarımıyla ilgili bir kursa gidiyorum. orada kullandığımız program photoshop genelde piyasada photoshop ağırlıklı çalışıyor. fakat daha önceden biraz da olsa bildiğim illustrator programı desen çizmek için daha kolay geliyor ve yaratıcı işler çıkartabiliyorum. ancak...
selamlar. ben tekstil desen tasarımıyla ilgili bir kursa gidiyorum. orada kullandığımız program photoshop genelde piyasada photoshop ağırlıklı çalışıyor. fakat daha önceden biraz da olsa bildiğim illustrator programı desen çizmek için daha kolay geliyor ve yaratıcı işler çıkartabiliyorum. ancak...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.