Arama sonuçları

1. K

İllustratörde Renk ayırımı yapmak mümkün mü?

bir tasarımı, örneğin esarp tasarımı baskıya hazır hale getirmek için yapılan renk ayrımını bu programda yapabilir miyim. desen tramlı veya lab desen olabilir.
  2. K

Şu An Çığlık Atmak İstesen Ne Demek isterdiniz?

siteye yeni üye oldum dedim ya daha ilk günden bağırmayım ayıp..
  3. K

Kelime Oyunu

...meğersem öğretmen hanım yolyorgunluğu bir de sıcağın etkisiyle bayılıvermiş. suratına çarpan suyla uyanmış. kahveci öğretmen hanım kendine gel ne kedisi ne kafası, otur şurayada sana bi soğuk ayran getireyim demiş.
  4. K

Şu An Çığlık Atmak İstesen Ne Demek isterdiniz?

çığlık atmak istesem çığlık atardım. bağırmak istesem siteye yeni üye oldum.bi soru sordum kimse cevaplamıyoooooooooooo diye bağırırdım:)
  5. K

Kelime Oyunu

o an bostancıyla öğretmen birbirlerini şöyle bir baktılar.
  6. K

Illustrator Sorularınızı Bu Başlığın Altında Toplayalım

selamlar. ben tekstil desen tasarımıyla ilgili bir kursa gidiyorum. orada kullandığımız program photoshop genelde piyasada photoshop ağırlıklı çalışıyor. fakat daha önceden biraz da olsa bildiğim illustrator programı desen çizmek için daha kolay geliyor ve yaratıcı işler çıkartabiliyorum. ancak...
  7. K

İllustratörde Renk ayırımı yapmak mümkün mü?

selamlar. ben tekstil desen tasarımıyla ilgili bir kursa gidiyorum. orada kullandığımız program photoshop genelde piyasada photoshop ağırlıklı çalışıyor. fakat daha önceden biraz da olsa bildiğim illustrator programı desen çizmek için daha kolay geliyor ve yaratıcı işler çıkartabiliyorum. ancak...
Yukarı Alt