Arkadaşlar merhabalar,
Uzun bir aradan sonra aranızdayım. Evlilik telaşıydı, iş hayatıydı, autsors destekler zırva üstüne zırvalar derken kendimize değer kattığımız ortamlardan ve insanlardan uzak kaldık :(. Sizden ricam olacak oda şu ki Aİ formatında adisyon tipi perakende satış faturası...
Aynı mockup'ı daha önce kullandım photoshop serisinden kaynaklanma ihtimali yüksek. S O katmanını objelendirirken sorun yaşıyorsunuz ve dediğim gibi kuvvetle muhtemel Kullandığınız seride sorun. Ayrıca merakımdan soruyorum. Neden hala cs3?
Tasarımcıların derdine derman olacak ve yazı yazarken ofis dosyalarında nasıl TL simgesini yazarak kullanıyorsak, Photoshop’tada kullanabileceğimiz shape formatında TL simgesiyaptım. Herkesin işine yarayacağını düşünüyorum. Açıkcası E-ticaret sektöründe çalıştığım için kampanya bannerlarında...
Oğuzhan merhaba,
Öncelikle tebrik ederim. Aldığın cihaz oldukça sağlam bir cihaz ve grafik tasarım bölümünüde zevkle bitireceğinden şüphem yok :). Mac için Adobe CS6 Master Collection dmg formatında dosyasını internette bulabilirsin. İçerisinde bütün Adobe ürünleri yer alıyor. Senin işine...
@ZxxxE
Öncelikle şuan yeniden yapılandırılıyor şirket web siteleri bunu belirtmek isterim. Ayrıca danışmak istediğim konu direct page oluşturdum ve bu sayfanın eksiklerini belirtmenizi istedim. Evet içerik konusunda ciddi eksikler var zaten kurumsal sitede. Ancak spor ürünleri çok geniş bir...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.