Arama sonuçları

1. S

Bütün tasarımlarım

Arkadaşlar herkese merhaba, ben kendimce bir karar aldım ve artık tek bir konu altında bütün görselleimi paylaşacağım. Şu ana kadar yapmış olduğum çalışmalar: (sırasıyla)
  2. S

İllustratör Sağ tık sorunu

@Murat VARDAR Haklısınız, ben Photoshop gibi sağ tık ile menü açılır zannediyordum, sol tıka basılı tutarak açılıyormuş :)
  3. S

İlk Web Site Tasarımım (Anasayfa)

Bence yazi tipleride degismeli.
  4. S

@boro Teşekkür ederim sorun halloldu.
  5. S

Arkadaşlar adobe illustratoru yukledim mesela dökdörtgene sağ tıklayınca çokgen bölümü gelmiyor ama l'ye basınca yuvarlağa geçiyor ben altıgen çizmek istiyorum ama beceremedim yardım edermisiniz
  6. S

Eskimiş tarzda shop

Arkadaşlar şu fotoğraftaki gibi eskimiş tarzda shopu resime nasıl yansıtabilirim acaba ilgilenenlere teşekkürler "2. resimde kalp kısmı."
  7. S

unlu mamülleri logosu

Bende arkadaşlara katılıyorum diğerleride iyi ama 1 numara göze hoş geliyor,
  8. S

Oylarınızı bekliyorum

Arkadaşlar sekiz.com 'a attığım tasarım kabul edilmiş, acaba tasarımıma girip oy kullanırmısınız? Teşekkürler. http://www.sekiz.com/oylama/detay/2031
  9. S

Bende tasarımcı olmak istiyorum

@Hakan Dağdeviren Teşekkürler'de orda eğitim seti göremedim ben izleyebileceğim? Arkadaşlar şöyle logolar yapmayı öğreten bir youtube kanalı falan var mı acaba mesela adam yaptığı değişik logoları videoya çekip yayınlamış? Ben de logo yapmak istiyorum ama hangi şekli neyle yapacağımı bilmiyorum
  10. S

Bende tasarımcı olmak istiyorum

Arkadaşlar merhaba, bende artık profesyonel bir şekilde tasarımlar yapıp sizlere sunmak istiyorum ama photoshop bilgim çok yüksek olmasada soldaki butonları kullanarak kendi çapımda birşeyler yapabiliyoru (resimlere yapıyorum 0'dan değil) acaba sizin gibi logolar, afişler falan yapabilmek için...
Yukarı Alt