ilgimi çektiğimi söyeledim o dönemleri seviyorum o dönemlere ait yazıları araştırıp okuyorum şimdi cevabını aldınızmı sadece birinci yazınızı okudum diğerlerinide okuyacağım fırsatım olunca yorum yazalım dşyemi yazıyorsunuz siz, yoksa paylaşmak içinmi bence takılmayın bu kadar çok herkes işine...
@farukcagla
tartışma yaratmak için fırsat kolluyorsunuz tabiki okudum yazınısı burda tek tek önemli gördüğüm noktaları belirtmek zorundamıyım, size teşekkür ettim buna dikkat edeceğinize 70li cümleme takılmışsınız ne hikmetse
size iyi forumlar
bu sanırım grafik tasarım üzerine bir ajans buyüzden bence bu tasarım bunun için basit kalır olayı sadece güzel bir logotype ile kapatabilirsin arkadaki kırmızı zeminlere ve köşedeki gereksiz d ye gerek bile yok
@leventelpen
insan kayırmaca ayırmaca yoktur levent bey ama hepimiz bizden yaşça büyük ve deneyimli hocalarımıza saygı duyuyoruz hocalarımızı henüz grafikerlik mesleğine yeni atılmış bir arkadaşla aynı kefeye koymuyoruz bu saygısızlık olur.
Ayrıca forum kurallarında üyelerin istedikleri...
Ülkemiz sanayiinde tasarım kültürünü yaygınlaştırmak ve ulusal ile uluslararası pazarlarda ürüne katma değer ve rekabetçi üstünlük kazandıran iyi tasarımı ödüllendirmek amacıyla hayata geçirilen "Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri", Türkiye'de tasarımla markalaşmanın yolunu açmaya...
xblack sana şurda katılıyorum tasarım ücretini yazarsan mücellit ücretini de yazman lazım çünkü makina bastıktan sonra mücellithanede birsürü işlemden geçiyor hepsini ayırmak lazım bunuda bu şekilde faturaya yansıtmak mümkündeğil
yeterki emek hırsızlığı hakkımızın verilmesinde olmasın yeter...
ben bu tartışma platformunu sevdim, içinden çıkarılıp alınacak çok mesaj var anlayana ister matbaa grafikeri olsun ister ajans grafikeri ki böyle bir ayrımı ancak şu konuda yaparım.
matbaadakide grafiker ajanstakide önemli olan fikir ve hayalgücü matbaa grafikeri baskı teknikleri açısından bire...
Çok güzel bir konuya değinmişsiniz, bir kaç ay evvel bir tabelaya rastladım firmanın ismi adını bilmiyorum ama üç adet çizgiden olacan harflerle yazılmış tabelayı araç ile geçerken okumak imkansız ancak salim kafa ile yavaş yürüyerek okuyabilirsinniz:) grafikeri tanımak istedim.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.