Merhaba Arkadaşlar. Bu dersimde sizlere Corel Draw'da iç içe geçmiş iki halka nasıl yapılır onu anlattım. Çok basit bir şekilde yapabiliyoruz. Bazı yerlerde işimize yarayabilir kolay gelsin.
CorelDraw’ da sayfa kıvırma işlemini yapmak çok basittir. Sayfamızın bir kenarını kıvırarak ona hoş bir görüntü katabiliriz. Sizlere page curl işlemini çok basit şekilde anlatmaya çalıştım. Eminim çok işinize yaracaktır. Kolay Gelsin
Merhaba arkadaşlar. Sizlerle daha önce paylaştığım araçlar videolarının son kısmını da sizlerle paylaşmak istiyorum. Umarım faydalı olabiliyorumdur. Kolay gelsin...
Sizlerle Coreldraw programı derslerimi paylaşmak istiyorum. İlk dersimiz yeni belge oluşturmak ve yeni belge oluştur penceresindeki seçeneklerdir. İyi çalışmalar...
Bu program ile ekranınızın kaydını alabilir bilgisayarınızla ilgili anlatmak istediğiniz ve ya herhangi bir şeyi anlatabilirsiniz. Kayıtlar üzerinde düzenlemeler yapabilir, efektler ekleyebilirsiniz. İndirmek için aşağıdaki linke tıklayınız. Kolay Gelsin...
http://adf.ly/cSZ8R
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.