teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için boyutu sadece sitede net gözüksün diye büyük yapmıştım söylediğim gibi ilk çalışmam yapmış olduğunuz güzel yorumlarınız ve önerilerinizi dikkate alarak daha güzel şeyler yapmaya çalışıcam tşekkürler arkadaşlar....
arkadaşlar yorumlarınızı, eleştirilerinizi vede önerilerinizi bekliyorum. bu benim ilk çalışmam mutlaka hatalarım veya eksiklerim olmuştur... daha başarılı çalışma yapmak ve kendimi geliştirmek için sizlerin eleştirilerine ve önerilerinize ihtiyacım var...
saygılarımla....
bende gift olarak kaydettim ama hareketlenmiyo normal resim gibi duruyo nasıl kaydedecez bende save for web & devices var kaydediyom ama olmuyo yardımcı olursanız sevinirim
bir yazı ekleyin blending menüsüne gidin ve sadece Drop Shadow,Inner glow seçeneğini tıklayın. Sonuç aşağıdaki gibi olmalıdır:
ya bizim gibi yeni başlayan birileri için bunlar pek anlaşılır değil blending ne anlma geliyo bunlarıda bize söylerseniz daha iyi olur azda olsa bilenler içinsorun yok...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.