onu bende merak ediyorum baskıya girmeden önce renkler ayrılıyor ve ölçülendirme yapılıyor saffaf filme cıkarılıyo sonra pozlamaya gidiyor bunu öğrenmek isitorum
arkadaslar ben bişey sorucam baskıya girmeden önce desnlerin renkleri ayrılıyor ve ölçülendirmesi yapılıyor bunu bana birisi tam olarak anlatabilirmi acaba yani pozlamaya girmeden önce seffaf filme cıkarılıyor bunu öğrenmek istiyorum bir tavsiyeniz varmı
sayın yakup bey bri sorum daha olucak benim desinatörlük değil de emprime baskıcılarda gelen desenin renklerin ayrımı ve ölçülendirmesini öğrenmek istiyorum kusuruma bakmayın anlatamamısım derdimi yani pozlamadan önceki işlemi sordum bilgi verirseniz cok sevinirim veya tavsiyeniz nedir şimdiden...
arkadaslar bu sitede yeniyim desinatörlüğü öğrenmek istiyorum fakat bazıları yasın gecmıs dıye dalga geciyorlar ben desinatörlüğü internet sitelerinden adım adım öğreten bi site arıyorum bilgi veren olursa cok sevinirim emprime baskı desinatörlüğü iletişim adresi vermek yasaktır.
arkadaslar bu sitede yeniyim desinatörlüğü öğrenmek istiyorum fakat bazıları yasın gecmıs dıye dalga geciyorlar ben desinatörlüğü internet sitelerinden adım adım öğreten bi site arıyorum bilgi veren olursa cok sevinirim emprime baskı desinatörlüğü
isteyen msn den ulasanılır :...................
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.