A3 Boyutunda çalışırsanız daha mantıklı olabilir, Fatih beye katılıyorum biraz kafa karıştırıcı gibi, ama genel olarak objeler gayet uyumlu, Başarılar.
@Kemal Durgun
Bence bu piyasada kendi çizimleriyle bi noktaya gelen olağan üstü yetenekli grafikerlerin sayısı az.Ayrıca benim amacım bunu sahiplenmek değil, sadece bu ve bunun gibi birkaç görseli birleştirip ortaya farklı tasarımlar çıkarmak.Tabi ki kendi ilustrasyonlarıma katılmak...
@Kemal Durgun
Ortadaki görsel benim değil bir resimden aldım onu.Ayrıca yaprak için dediklerinizi uygulayacağım.Uyarılarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim fakat rengin arkaplanla uyumlu olmasını istediğim için hem okunur hemde renkleri benzer yapmaya çalıştım.Aslında birazcık farkındayım. :)
Arkadaşlar Merhaba.
Ben lise 2. sınıf öğrencisiyim.İl genelinde yarışma varmış bendende afiş çalışmamı istediler ve 2 tane afiş tasarladım.Sizden ricam bu bir yarışma vede okulumu en iyi şekilde temsil etmek istiyorum.Yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim.
Ayrıca, o klasik çevre...
Uzun zamandır nete giremedim öğrenciyim malûm sınavlar vs.Söyledikleriniz için teşekkür ederim.Bu arada ismail arkadaşım corelde yapmak daha kolay evet phptoshop güzel çalışmalar verebilir ama corelde kolay ve iyi sonuçlar doğuruyor.
NOTLAR : Çok fazla tecrübeli değilim..İyi veya kötü yorum yaparsanız memnun olurum.
- Upload ederken görüntü kalitesi bozuldu.
- Bilindik isimlere yer vermeye çalıştım.Resimlerin altındaki çoğu isim arkadaşım nede olsa hayal ürünü :)
Merhaba arkadaşlar,
Foruma çok uzun zamandır üye değilim vede daha doğru düzgün birde paylaşımım yok.Ama burdaki usta arkadaşların farkına vardım.Sizden ufak bir ricam olcak.Yapabilirseniz beni çok mutlu edersiniz.
Aşağıda vereceğim linkte anlatıyor.Fakat ingilizcem fazla iyi olmadığı ve biraz...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.