@Gökhan Genç
Bunu yapmanız tamamen programın mantığı ile alakalı. Burada kodları yazmaya baslarsam en az 1 saatimi alır :) Yapmak istediğiniz şeyler basit ancak dediğim gibi programın akışını program mantığı ile sürdürebilirsiniz...
Şöyle düşünün...
Üyelik Kısmı :
Sisteme giriş yapmak...
Merhaba arkadaşlar, uzunca ve tempolu bir proje sürecinden sonra, boğulmaktan kurtularak kıyıya çıkmayı başardım :) PHP ile İlgili soru & sorunlarınızı bu başlık altında toplayarak birlikte tartışabiliriz..
Vakit buldukça forumda olmaya calisacagim ve sorularınızı en kısa sürede cevaplamaya...
Birde tag içerisinde bir style parametresi oluşturma yöntemi var, kapsamlı ve daha esnektir. CSS bilgisi olan arkadaşların işine yarayan bir yöntemdir. CSS ile çağırılan komutta uygulanan tüm stilleri, tagın kendi içerisinde kullanmaktadır
<font style="font-family:tahoma; font-size:9pt;">-...
@Perfect_BoY22
Ben açıklıyayım, öncelikle şunu belirtmeliyim:
Bu olayın htaccess ile uzaktan yakından alakası yok. .htaccess ile korumla sayfa oluşturmadaki mantık şudur. Normal bir browser üzerinden kullanıcının girememesi için dizin yasaklanır, sadece serverdaki sayfalar tarafından...
@Ercan Türkmen
içerik yönetim sistemi ile kaç alanı yönetmek istiyorsunuz (header, footer, body, kategori, haber, içerik vs..) ? Eğer sadece haber yada sadece içerik yönetimi istiyorsanız 100 YTL'ye PHP - MySQL tabanlı bir sistem oluşturulabilir.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.