Arama sonuçları

1. okyanus

birkaç desen çalışması

@tugbakocak Güzel bilgiler teşekkür ederim, yeni paylaşımları beklerim. Okuyunca gözümde canlandırdım, sadece desen çizilecek ve kalıba pc den atılacak tabi geliştirilen yeni teknolojik sistemle, harika bir şey. Korkarım yakın zamanda desen çizilmesine bile gerek kalmayacak zihinde tasarlanıp...
  2. okyanus

Emprime Soru - cevap

Arkadaşlar bilgilendirme ve fikirler için teşekkür ederim.
  3. okyanus

Emprime Soru - cevap

İlk mesajımda sormuştum, bu bağlamda grafik kursları bana ne ölçüde faydalı olur Photoshop ve corel kullanımını bu kurslarda öğrenmek beni pc de desen çizdirecek duruma getirir mi?
  4. okyanus

Emprime Soru - cevap

Merhaba Mehmet bey, Ben emprime desinatörlüğü bağlamında sormuştum. Yani pano t -shirt v.s baskı.
  5. okyanus

Emprime Soru - cevap

Konunun alt yapısına hakimim ama bilgisayarda nasıl yapıldığı noktasında bilgim yok. Ağırlıklı olarak Photoshop ve corel draw programlarıyla yapıldığını sadece biliyorum. Staj konusu tamam da bu programların öğrenilmesi nasıl bir sonuç verir?
  6. okyanus

Emprime Soru - cevap

Merhaba, sitede yeniyim bir sorum olacak. Emprime desinatörlüğünde elle çizim deneyimim var uzunca ara verdiğim için pc ile çizimde bilgim yok. Bu anlamda grafik kursları ne kadar faydalı olur nasıl bir yol izlenmeli?
Yukarı Alt