Arama sonuçları

1. C

Web Sitesi Logo Yardım

Bu Kadar İyimser Yaklaştıgınız İçin Teşekkürler Ben Zaten Nasıl Bi Emek Harcandığını Biliyorum Yani Farkındayım Ama Bu Site İşini Aldığımda Tüm Herşeyini Hallettirdim Ve Site İçin Aldığım Para Bitti Şimdi Sayfayı Yaptığım Kişi Logoyu Beğenmedi Yeni Ödenekte Çıkarmıyo Tek Söylediği Şey Beğenmedim...
  2. C

Web Sitesi Logo Yardım

Ben Polemik Yaratmak İçin Açmadım Konuyu Sadece İlk Yardım Olrak Bişey İstedim Bende Bi İş Yapıyorum Ekmek Yiyorum Türkiyenin Neresinde Olursa Olsun Yaptıgım İşlerden Ekmek Yemesine Sebep Olurum Yardımcı Arkadaşa Hiç Bi İş Yapmasam Bile Emeğinin Karşılığını Nakitte Olsa Yine Öderim Ama...
  3. C

Web Sitesi Logo Yardım

Dostum Hayatta Tek Bildiğim Şey Para Değil Ayrıyeten İlerde Belki Diye Bi Tabir Kullanmadım Yeni İşimi Yarın Alıyorum =) Adresini P.M At Dert Degil Yaglar Doğal Çaylar Dolu Bi Kutu Yollayim =)
  4. C

Web Sitesi Logo Yardım

Yeni Bi Web Sitesi Açtım Daha Önce Logoları Kardeşim Yapıyodu Ancak Okul Nedeniyle Şu An Vakit Ayıramıyo Siteyi Açmam İçin Son Bi Adım Kaldı Oda Logo Sizden Ricam Bana Bu Konuda Yardımcı Olabilcek Arkadaşlar Varsa Yardımcı Olmaları Şimdiden Teşekkürler Logo Genel Olarak Baharat Ve...
Yukarı Alt