tmm siz biliyorsunuz ama biz bilmeyenler için nereye nasıl taşıyacaz nerden bulacaz lütfen anlatın mesela indirdim ama nereye çıkartacam yada nerde görecem nasıl kullanacam demi ama
arkadaşlar emprime baskı hakkında çok az bilgi var desinatör arkaşlardan ricam anlatımlı dersler eklerlerse çok daha faydalı olur yani öğrenmek isteyenler için. ben sürekli siteyi takip ediyorum ama emprime bilgisi az. desen nasıl çizilir neler yapılır mesela. desinatörlük öğrenmek online...
önce ilgine tşk ben yaptım olmuyor daha doğrusu şöyle ben iki resmi birleştirmek istiyorum misal yanımdakinin yerine başka birini yerleştirecem ama tam oturması için alt resmi görmek için bir yol varmı
slm arkadaşlar ps de iki katmanı üztüste koyduğumuzda katmanları nasıl şeffaf yapabilirim yami alt katmanı nasıl görebilirim yardımcı olabilecek varmi cvp lar için tşkler
slm arkadaşlar ben brus tool u açtığım zaman brusların sadece isimleri yazılı resimleri nasıl grebilirim önce öyleydi bişeylerle aynadım herhalde yardımcı olabilirmisiniz bide yapıştırdığım fırçayı nasıl renklendirebilirim
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.