Arama sonuçları

1. Cemal TEKİNIŞIK

Corel12'de Clonlama var mı ?

Serkan Bey, çok teşekkür ederim. Anlattığınız şekilde yolu izledim ve uyguladım. Sonuçda Corel 12'de clone özelliği olduğunu uygulamalı olarak anlamış oldum. Ayrıca bana farklı bir derste vermiş oldunuz. Saygı ve muhabbetlerimle... Cemal TEKİNIŞIK
  2. Cemal TEKİNIŞIK

Corel12'de Clonlama var mı ?

Corel 12'yi kullanıyorum. Derslerde clon özelliğinden bahsediliyor. Ancak ben bu özelliği ilgili menüde göremiyorum. Sebebini yazarsanız sevinirim.
  3. Cemal TEKİNIŞIK

Corel Draw Klonlama Özelliği

Corel 12 kullanıyorum. Clone özelliğini bulamadım. Böyle bir seçenek yok. Acaba yanılıyor muyum ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
  4. Cemal TEKİNIŞIK

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

Corel 12 kullanıyorum. Çalışmamı tamamlamadan Temp Drive or Output Drive May be full kayıt hatası alıyorum ve netice itibariyle çalışmalarımı kaydedemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  5. Cemal TEKİNIŞIK

cdr uzantılı dosyaları toplu halde jpeg yapmak

Çok faydalı bir bilgi oldu. Emeği geçen arkadaşaıma çok teşekkür ediyorum
  6. Cemal TEKİNIŞIK

logo istekleriniz

Kardeş çok teşekkür ederim. Emeğine ve ellerine sağlık...
  7. Cemal TEKİNIŞIK

logo istekleriniz

Ustalar yardımınıza ihtiyacım var. Bana siyasi partilerin gerek Corel'de çizilmiş gerekse, yüksek çözünürlüklü logoları lazım. Yardımcı olan arkadaşıma şimdiden teşekkür ederim. Malumunuz seçim çalışmaları başladı.
  8. Cemal TEKİNIŞIK

Grafik Tasarımcı nedir? Tanımını yapabilirim diyen buyursun...

Sevgisini, gönlünü, düşüncesini ve ufkunu öpüştürebilme yeteneğine sahip kişiye grafiker denir. Öpüştüğünden zevk alan da başarılı grafikerdir. "Teşbihde hata olmaz derler" Bir benzetme yaparak, tarif edeyim istedim. Tüm arkadaşlarıma saygılar sunarım.
Yukarı Alt