Arama sonuçları

1. SYmra

Resim Sergisi-Afiş

Daha önce de bir çok afiş tasarım yaptım ama ustası değilim :) O yazıları büyük yapmamın nedeni, göze çarpmasını istememdi.. Sanırım fazla göze çarptırdım.. :) Önerilerinizi dikkate alıcam.. Teşekkürler...
  2. SYmra

Resim Sergisi-Afiş

Sizin öneriniz nedir? Nasıl bir değişiklik yapılabilir mesela? Ayrıca bu konuda uzman olmadığımı dile getirmeliyim :) Kendi kendine photoshop öğrenen biri için idare ederdi aslında ;) Önerilerinizi bekliyorum..
  3. SYmra

Resim Sergisi-Afiş

Fonda, opacity sini düşürdüğüm resmi, biraz daha soluklaştırdım.
  4. SYmra

Resim Sergisi-Afiş

http://www.zshare.net/image/6079917194d8b252/ Afişi tasarladım... Buradan bakabilirsiniz.. Yorumlarınızı bekliyorum
  5. SYmra

Resim Sergisi-Afiş

Bu sergi halka açık bir sergi mi? - Evet İlk kez mi düzenleniyor sergimiz ? -Evet Daha önce okulumuzda düzenlenen etkinlikler için hazırladığım afiş çalışmalarım var. Lakin Resim sergisiyle ilgili aklıma birşey gelmedi. O yüzden danışmak istedim.. Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler..
  6. SYmra

Resim Sergisi-Afiş

Merhaba.. Semra YILDIZ ben.. Özel İlgi İlköğretim Okulunda Bilişim-Teknolojileri öğretmenliği yapıyorum.. Perşembe günü okulumuzun resim sergisi var.. Daha önce resim sergisiyle ilgili afiş tasarımı yapan arkadaşların fikirlerini bekliyorum.. İyi çalışmalar..
  7. SYmra

Adobe After Effects CS3 Görsel Eğitim Seti (Türkçe)

Paylaşım için teşekkürler... Bende geçen gün kurdum programı..
Yukarı Alt