Arama sonuçları

1. A

grafiker olmak???

@farukcagla
  2. A

grafiker olmak???

Faruk Bey; Estagfurullah ben diklenmiyorum ne haddime, beklediğim cevap övgü yahut beğenilmekte değil zira öyle bir düşüncem olsa idi bunu ilk yazmış olduğum mesajda yazardım artı bundan evvelki mesajımdada övgü ile ilgili görüşümü belirttim A dan D madelerindeki kasıt grafikerlik değil...
  3. A

grafiker olmak???

Üstad iyi hoş yazmışsınız, siz bunca eğitimlerden geçtinizde bütün bu saydıklarınızı 4x4 lük yapabiliyormusunuz? Eleştrilere diyeceğim yok zira ben Grafikerim, Ressamım demiyorum Ben Elektrik teknisyeniyim ve sizin bir kaç makalenizde okuduğum üzere grafikerim diye geçinenlerin grafiker...
  4. A

Paylaşımlarım

Cevap: Ideal grafik eğitimi nasıl olmalı? permalink Herkese selamlar Nette dolaşıyorken tesadüfen bu makaleyi gördüm ve üye olarak yazmak istedim Ben 28 yaşındayım ve kendimi bildim bileli resim çizerim ve aşağıdaki linkte ilgili bir kaç paylaşımda bulundum Resim çiziyorum seviyorum fakat...
  5. A

grafiker olmak???

Herkese selamlar Nette dolaşıyorken tesadüfen bu makaleyi gördüm ve üye olarak yazmak istedim Ben 28 yaşındayım ve kendimi bildim bileli resim çizerim ve aşağıdaki linkte ilgili bir kaç paylaşımda bulundum Resim çiziyorum seviyorum fakat yetenkli olmaktan ziyada aile fertlerininde bunun farkına...
Yukarı Alt