Arama sonuçları

1. O

Amerikadan bilgisayar..

tşk ediyorum ben biraz i7 işlemci varken i5 almak sonradan bana sıkıntı çıkarırmı ki diye düşünüyorum..
  2. O

Amerikadan bilgisayar..

Link ekte Toshiba - Qosmio Laptop with Intel® Core™ i5 Processor - Omega Black - X505-Q865
  3. O

Amerikadan bilgisayar..

selam arkadaşlar... haftaya kardeşim amerikaya gidecek.. sipariş olarak ekteki laptopu vereceğim.. photoshop, flash ve after effects kullanıcısıyım.. ilerleyen dönemlerde 3d max de öğreneceğim.. bu bilgisayar işimi görür mü.. yardımlarınızı bekliyorum..
  4. O

osmanlı tuğrası vektörel

etkileyici bir çalışma olmuş..emeğinize sağlık!
  5. O

BÜKEY DVS After Effects Görsel Eğitim Seti

selamlar.. dosyaları çıkarırken 2 tane hata mesajı verdi. 1. bükey dvs after effects görsel eğitim seti.iso dosyasında CRC hatası. Dosya bozuk 2.....part10rar:Tanımlanamayan arşiv sorunu bu 2 hatadan dolayı da dvd yi kullanamadım.. sebebi ne olabilir??
  6. O

osmanlı tuğrası vektörel

ön izleme koyarsanız yorumlayabiliriz.. iyi paylaşımlar...
  7. O

3 Kartvizitten Hangisi Güzel ?

selam..bence 1 çok sade ve şık...
  8. O

Sun Life Resort Kurumsal Kimlik by CeyCey

etkileyici bir çalışma olmuş.. başarılar
  9. O

pramit cafe logosu

selam emeğinize sağlık.. muhalefet olmak istemem ama pramitten ziyade piramit cafe olarak isimlendirilse yapılan görseller ile daha iyi oturan bir çalışma olur. üstte ortada bulunan çalışma da bana göre en dikkat çekici olanı... iyi günler..
  10. O

katolog kapağı çalışması

@Buse Türüdü ilgili tüm konularda soruyorum, farklı değerlendirmeler ve alternatifler topluyorum. eğer soru sormam hatalı bulunuyorsa iletin derhal bu siteden ayrılabilirim.
  11. O

El ilanı, Broşür, Kurumsal Kimlik Vektörleri

@Erkin KARATAŞ çok teşekkür ediyorum..
  12. O

katolog kapağı çalışması

selam..elinize sağlık.. bu tip bir çalışmayı en az 300dpi ile çalışmamız gerektiğini biliyorum.. ancak matbaaya yollarken hangi formatta olması gerekir acaba?
  13. O

güzellik salonu el ilanı

slm.. elinize sağlık... böyle bir çalışmayı photoshopta yapacak olsak matbaaya tiff olarak mı yollamalıyız??
  14. O

El ilanı, Broşür, Kurumsal Kimlik Vektörleri

selam.. öncelikle ellerinize sağlık.. bu tip el ilanlarını photoshopta hazırlayacak olsak, matbaaya yollarken tiff ormatında mı göndermemiz uygun olacaktır??
  15. O

Ufak Bi Deneme

selam elinize sağlık.. sağdaki erkeği ifade eden mavi imleci solda, soldakini de sağda kullanmanız durumunda daha ilgi çekici olabilir... tabi sadece bir fikir..
  16. O

masamdaki hesap makinem :)

Elinize sağlık.. böyle bir çalışmayı hangi programda yaptınız acaba??
  17. O

grafiker olmak???

Faruk Bey açıklamalarınız için teşekkürler..
  18. O

BÜKEY DVS After Effects Görsel Eğitim Seti

merhabalar, cs2 kullanıyorum.. bu eğitim daha üst versiyonlar için olabilir mi??
Yukarı Alt