Arama sonuçları

1. tansu.

Yetiştirilmek üzere grafiker aranıyor

Bayanım. Sabiha Gökçen Anadolu Meslek Lisesi 12. sınıf Grafik Tasarım öğrencisiyim. Staj yeri arıyorum. Adbe Photo shop Cs 2/3/4 Free Hand Corel Draw 3D Max(Başlangıc) programlarına ileri derecede hakimim. İşletim Sistemi; Mac Apple. Windows 7/Vista/97/98 kullanmakttayım. İngilizce (Orta...
  2. tansu.

faruq gur teaser afişleri

Hepsi birbirinden güzel.. Bu ana kadar baktığım en iyi afiş çalşmaları.. Emeğinize sağlık..
  3. tansu.

Afiş çalışması, nasıl olmalıdır?

Öncelikle gerçekten anlaşılır ve güzel bir yazı. bunu bizimle paylaştığınız için çok teşekkürler.. Ve çokta faydalı bilgiler... Ama benim size sormak istediğim ve öğrenmek istediğim başka bir şey var. Henüz grafik tasarım öğrencisiyim. Ve bulunduğum okuldan bir afiş istediler. Konu tamamen bize...
  4. tansu.

cmyk nedir?

Peki, Free Hand.de nasıl CMYK.a çevirebiliriz? Eğer yardımcı olursanız gerçekten çok sevinicem. Davetiye yapıyorum ve baskıya gittiğimde renklerde aşırı derecede sorunlar yaşıyorum. Lütfen yardımcı olun. şmdiden çok teşekkürler.. =)
  5. tansu.

Edicafe Logo çalışmalarım

Ayh cidden hepsi birbirnden güzel ve başarılı tasarımlar. Bir cafe yaptığını belli etmişsin. kimisi sadece harf kullanarak belli eder ama görsel bir caffe fincanıyla olaya renk katmışsın. dğeişik bir görüş. değişik ve başarılı bir tasarım.. ;)
  6. tansu.

diş macunu ambalaj tasarımı

Gayet güzel ve başarılı. mavi tonları kullandıqın iyi olmuş. mavi insanın içni ferahlatır. o hissi kazandıra bilmişsin. gerçkten iyi bir çalşma. emeğine sağlık.
  7. tansu.

İlginç Çalışmalar - Eminim Hoşunuza Gidecek

oldukca güzeller ve herkesin aklına gelmicek tarz tasarmlar.. emeğinze sağlık.. =)
Yukarı Alt