Arkadaşlar daha önce bu başlıkta sizden fikir aldığım bu konu için Mart, 2013'de Asliye Hukuk Mahkemesine yaptığım suç duyurusunun ve ardından açılan kamu davasının sonucu bu gün elime ulaştı. Bunu önce sizinle paylaşmak istedim çünkü aramızda halen daha bu sorunları yaşayan meslektaşlarımız...
Arkadaşım göndermen gereken şekli kaba taslak çizdim.
http://s3.dosya.tc/server7/GVorkS/grafik.pdf.html
Baskı aşamasından geçtikten sonra lake atılacak bölgeninde pozu lake makinesine girmesi gerekiyor. Bu pozu sen onlara gönderiyorsun.
Örneğin; özel kesim işlerde nasıl ki bıçak çiziyoruz...
@Cengiz Duhan
Şahitlerin bu işe gireceğini sanmıyorum. Bu akşam müşteriyle tekrar görüştüm ve şöyle bir cevap aldım. "- Bu logoyu ben çizdim." Yani benim çalışmam üzerinde değişiklik yapınca çalışma ona ait oluyor düşüncesinde. Şahitlerim ise beraber iş yaptığı bir kaç kişi ve arkadaşları...
Ben müşteriye katalog ile bu logoyu sundum. Müşterinin işi bana verdiğine dair şahidim var, ayrıca son kez demoyu teslim ettiğimde de yine benim başka iki müşterim yanımızdaydı. Bu logonun ilk oluşturulduğu dosya halen bende mevcut, ayrıca üzerinde değiştirilme bile yapılmamış bu dosyanın.
@Hasan DİLSİZ
Evet Hasan Bey, sözleşmem yok fakat özellikle ilk oluşturduğum pdf belgesi hiç değiştirilmemiş olarak bilgisayarımda kayıtlı olarak duruyor.
@Emre ÇETİNER
Çalışmayı bana yaptırmak istediklerine dair bir mailden bahsediyorsanız, hayır yok. Yüz yüze konuştuk bütün...
İyi çalışmalar Grafikerler.Org ailesi.
Uzun zamandır bu iş hayatının içerisindeyim ve başıma ilk kez bir olay geldi. Forumumuzda bile bir çok konu altında uyarıları bulunan "Demo çalışmalarının firmalarda bırakılmaması" konusundaki uyarıları üye olduğum süre boyunca okuduğum halde işletmeye...
Aralarındaki fark, 250 Gr. kağıtın, 100 Gr.'dan daha kalın olmasıdır. Yapacağınız işe göre bu gramaj ve tip değişir. Örneğin; mat veya parlak kuşe / 135 Gr. - 170 Gr. ya da 250 Gr. gibi.
Piksel öğeler içeren çalışmalar, hem yarışmalarda kolay elenir hemde uygulamada problemlidir. Vektör olarak çizilip içerideki öğelerin biraz daha büyütülmesi gerekiyor.
Arkadaşlar CS6 yüklemek istiyorum fakat program hata veriyor. Eksik dosyaların olduğunu bunların neler olduğunu bulmak için Suupport Advisor indirmemi söylüyor. İndirdim fakat burada da CS6'ya ait hiçbir şey bulamadım. Bana yardımcı olabilir misiniz?
Sen değilmisin darß3? :D
Hani değilsen söyleyeyim; gerçekten güzeldir bu tasarımcılık. Mesela bir hafta onca iş için İstanbul'dan Trabzon'a gelirsin sonra iş iptal olur verdiğin 250 TL bilet parası sana uydurulur. Bu kadar güzeldir. :D
İş güzel ama maalesef bize saygı yok.
Ben öyleyse çok uçmuşum, 1000 TL fiyat verdim ve kabul edildi. :D Yalnız tekrarlıyorum; bir master sayfa + kapak fakat 250 sayfaya müşteri bilgileri yerleştirilecek. Belki 50 sayfada müşteri reklamı yerleştirilecek. Gerçi fiyatı vermiştim ama yine de teşekkürler ileride mutlaka tekrar bu tip...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.