@Yaşar Karadeniz
Photoshop CS4 yardımıyla orjinal resimde sol taraftaki bayanı silip orjinal bi görüntü elde etmeye çalıştım(Uzun ve yorucu bi işlem oldu anlatmasıda o kadar uzun sürer). Ve çalışmam bittikten sonra varsa hatalarımı görmek ve önerilerinizi almak üzere paylaştım.
Örnek olarak verdiğiniz afişleride inceledim 1. ve 3. afişler gayed güzel çalışmalar ama Rap dünyasındaki duyguları yansıtmamış. ''Sade birşey Rap Parti duygusunu yansıtmaz.'' lafımın hala arkasındayım. Hiphop dünyası sade bir dünya değildir. 2. afişin basit kaçtığını düşünüyorum.
+ ''Sade bir...
@Hasan Güner
Bu bir doğa afişi değil bir rap parti afişi. Gözünüze karışık gelen afişten ziyade sizin hayata bakış açınız diye düşünüyorum. Sade birşey Rap Parti duygusunu yansıtmaz.
Yinede eleştirileriniz için teşekkür ediyorum.
@Kerim Öksüz
Öncelikle eleştirileriniz için teşekkür ediyorum. Partiyi organize eden arkadaşlar ''not ve iletişim bilgileri'' kısmının okunaklı olmasını istediler. Bildiğim en okunaklı fontda ''Arial ve Verdana''. Bu nedenle ''Arial'' fontunu kullandım.
Öncelikle eleştirileriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum.
Emine Şahin ve Şerife hanım;
Çalışmalarımda Adobe Photoshop CS4 kullanıyorum. 3 boyutlu yazıları Adobe İllustrator CS4 , CorelDRAW Graphics Suite X4 yardımıyla yapıyorum. Resimlerin ilk hali meselesine gelince gördüğünüz üzre 2...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.