Arkadaşlar Daha önce Bu firmayla ilgili çalışmalarım olmuştu. 1 numaralı ilk olarak yaptığım çalışmam. Daha sonra diğer seceneklerde kullandığım logoyu tasarladım. Öncelikle logoyla ilgili yorumlarınızı ve daha sonra tümü için yorumlarınızı bekliyorum.
Adobe arkadaşım bugüne kadar yararlı bilgilerin ve cevaplarınız için teşekkür ederim. Bu topic altında sormak istedim sarı yaldız yani gold renk için hangi renk tonunu kullanıyorsunuz. Ve de sarı tonu için yaldız göstermek için başka bişey yapıyormusunuz? Cevabınız için tşimdiden teşekkürler.
@aDoBe
Karakterlerin tümünden mi bahsediyorsun. Sadece ALTINDAMLA karakterlerinden mi? Zeytinyağı olduğu için firma ismini daha yuvarlak seçmek istedim önce köşeli bir karkter kullanıyorlardı.
Zeytinyağı firması için kurumsal kimlik çalışması yorumlarınızı bekliyorum. Sizden gelen yorumlar doğrultusunda geliştirmek istiyorum. Yorumlarınız önemli o yüzden. İyi yada kötü değerlendirin lütfen.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.