@teknogencler
ben bu araca göre tasarım yapmıştım. bu da modifiye galiba. boş ve dolu şeklinde iki araç fotografı koymalıydım hata benim.
yorumlar için teker teker teşekkürler
tasarım üzerindeki yazıları olabildiğince temkinli davranıp yerleştirmek lazım. tam kesim noktalarına yakın,sıfır çalışıldığı takdirde uçurumun kenarında gibi bi durum doğar . uygulama yapılırken bi hata çıkabilir. tasarımı yaparım ben gerisiyle ilgilenmem görüntüsü verilmemeli tabi. bir de o...
genellikle pop müzik ama anlamlı olmak kaydıyla...türkçe rocktan, yabancı müzikten, türkülerden,müziğini seversem arabeskten bile bi kuble alabiliyorum yerine göre:D
ilk gözüme çarpan fotoğrafın sündürülmüş olmasıydı. bayan kuaför yazısı tek satırda yazılıp boyutu biraz küçültülse çiseye daha çok yer açılırdı.
yorumlara da katılıyorum. daha zarif bir yazı tipi olmalı hani kadın kuaförü olduğu belli olmalı
kolaylıklar diliyorum çalışmalarınızda.
saygılar...
okuldayken kolumdan çekiştirip götürürlerdi :P onun yerine kitap okuyim daha faydalı diye düşünürdüm ama sinema dönüşü süper oluyo sanki filmin karakterlerinden biri sensin ve o anda rolünü oynuyorsun :D psikolojik bakımdan bi hareket yani:D
şimdi ise arkadaşlar da yok okul bitti götüren de yok :D
gerçekten araştırmacı olursa insan istediğinden fazla şeyler öğrenebiliyor. bilmediğimizi araştırmak bildiğimizi de geliştirmek gerek...
bu bilgileri öğrendiğim için mutluyum:) size de bu mutluluğuma vesile olduğunuz için teşekkür ederim teker teker :)
hayallerin dert görmesin arkadaşım : )
holding yazı tipi bana çok itici geliyor ve kalın. bu sadece benim hüsnü kuruntum mu onu da bilmiyorum ama ilk bakışta gözüme battı sadece. ilk çalışma daha çekici geliyor ikinciye nazaran.emeğine sağlık çalışmalarında başarılar dilerim..
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.