Bende bir ek yapmak istiyorum, kitap kapağı yaparken mutlaka mizanpaj yapılıp ve tamamen baskıya hazır olması gerekir. Burda kitabın kaç forma olduğu forma hesap ise 1 forma 16 sayfa, yarım forma ise 8 sayfadır, ve toplam formayı 16 çarpmak gerekir. (Forma hesabı, 9x16= 144).
Kitap hangi kağıda...
değerli arkadaşım,
zemin rengi ile bulutlar farklılklar çağrıştıyor ilk etapta, evim park yazısı ufak kalmış çalışmada sen reklam yapıyorsun kurum logo veya yazısı küçük olurmu bu çalışmada
ürün sınıflarırı tırnaklı bir yazı fontu denesen birde ent alttaki bilgiler ise kesimde gider haberin...
Murat Bey,
Estetik yok mallesef çalışmada, ama yazar görseli önem vermiyorsa o ayrı, mesele ama kitabın kapağına bakınca beni hayretler içersinde bırakmıyor
Çalışmalarınızda Başarılar Dilerim.
slm ben şunu merak ediyorum hani ben gibi yeni üyelere yol göstermek amacıyla nasıl yaptığını anlatmak mümkünmü site kurallarına uygunsa beklerdim açakcası
örnek ben photoshop cs2 cs4 7.0 tasarımcısyım ordan yapılanları anlatıldığı gibi sizde anlatmanız mümkün mü
Saygılarımla
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.