Emeğinize sağlık fakat bir sulaim olacak seri 17 smart secreen hatası verdi yükleme gerçekleşmedi. Sadece seri 17 de oldu sorun yardımcı olursanız sevinirim.
selam arkadaşlar taş dizayn veya malzemeleri ile ilgili herhangi bir soru veya probleminiz için elim geleni yapmaya çalışırım .Taş dizayn ve tasarım konusunda deneyim 11 yıl
demek taş işi yapıyorsun bunu corel değil sadece freehand te yapabilirsin corel yapamaz demiyorum ama freehand te net ve istediğin sonucu daha rahat alırsın
Not : Bende taş,metal vs desen tasarım yapıyorum kolay gelsin
12 yıllık tecrübeye sahibim her türlü lazer kesim makinasını kullanım ve bakımını yapabiliyorum bana asimavim_24 hot mail adresinden ulaşabilirsiniz.İyi çalışmalar size....
dosya corel 12 formatındadır vektöründe üst üste gelen renkleri sabit bıraktım istenildikten sonra kullancak arkadaşlar intersect ten renkleri birbirinden çıkarabilir. saygılar yorumlarını bekliyorum.
http://rapidshare.com/files/216186862/kawasaki.rar.html
böyle bir imkan var fakat açıkçası ben unuttum sadece sorun bu saolun şimdiden
önce özür dilerim forma resim ekleyemedim tek tek anlatacağım...
boş bir sayfa açın tools menüsünden visual basic açılan menüden play yeni açılan pencerede macros in kutucuğundan File converter'i seçip run' u...
arkadaşlar corel 12 kullanıcısıydım fakat x4 kullanmaya başladım. Fakat bir sorunum var örn. 2 mm çaplı elipslerden oluşturulan bir yazı yada desen düşünün bu deseni crtl-shift-s yapıp plt formatını seçtiğimde açılan hpgl export sayfasında ki değerleri değiştirmediğim zaman 2 mm lik elipsler 2...
emeğine sağlık birşey sorsam 35 adet tuğranın tamamını 2 renkli (siyah beyaz vb gibi) olarak bulabilirmiyiz.Birkaç söz konusu sitede mevcut fakat 2 renk yerine efektli olarak yapılmış işime yaramıyor... Saygılar
resim ekleyemedim fakat sorun şu idi. Ben dairelerden oluşan bir bir görüntü oluştutuyorum(figür,desen vs.) fakat dairelerin ebatları örn 3 mm ve 4 mm den oluşuyor diyelim. desen oluştuktan sonrada müşterim hepsinin 3 mm lik dairelerle oluşmasını isterse yeniden çizmek zorunda kalıyorum veya...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.