Arama sonuçları

1. S

convertleme

Anlıyorum..fakt break apart seçeneği aktif olmadan söylediğiniz işlemleri gerçekleştiremiyorum. Bunun için ne önerirsiniz?
  2. S

Gazete reklamı için Corel draw mı kullanmalıyım?

Merhaba, ben bir konuda fikrinizi almak istedim. Gazetede yayınlanıcak olan bir reklamı sizce Corel Draw'da mı hazırlamalıyım yada bu tarz bir çalışma için hangi programı önerirsiniz?
  3. S

convertleme

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. Fakat bende break apart seçeneği aktif olmuyor. Convert to bitmap yaptım ama hala dosyayı göndermedim.. convert to bitmap ile baskıya gönderilebilirmi dosya peki?
  4. S

convertleme

Çok teşekkür ederim. Bu sefer yapabildim sanırım. Fakat bir sorum olucak. Broşürün ön yüzünde metin kutuları convertlemeden sonra kayboldu, ancak arka yüzünde metin kutuları convertlemeden sonrada görünüyor. Bu baskıda sorun yaratırmı, bir bilginiz var mı?
  5. S

convertleme

Öncelikle cevap için teşekkür ederim. Dosyayı CDda hazırladım. Matbaaya convert yapıp göndermemi istediler. İlk olarak sizin söylediğiniz şekilde yaptım, fakat olmamış tekrar convert edip gönderin dediler. Birkaç defa daha denedim. Yine olmadı, yarın sabah görüşürüz dediler ve ben hala convert...
  6. S

convertleme

Merhaba arkadaşlar, CD kullanımında yeniyim. Bir broşür hazırladım ve bunu matbaaya göndermem gerekiyor. Matbaacı dosyayı convertlememi istiyor, fakat bir türlü yapamıyorum. Forumu inceledim. Ancak basit bir şekilde convertlemeyi anlatan bir yazı bulamadım yada gözümden kaçtı. Yardım...
Yukarı Alt