cs5 te bu soruna çok güzel bi çare bulunmuş. saç bölgesini gelişigüzel seçtikten sonra refine edge e tıkladığımızda çıkan menüde smart radius kutucuğunu işaretleyip değer hanesini yükselttiğinizde saçın otomatik olarak dekupe olduğunu göreceksiniz. menünün sol tarafında bir de fırça düğmesi var...
öğrenmeye yeni başladığım bir program ve bulabildiğim her derse ihtiyacım olduğunun farkındayım. bunun da faydalı olacağını umut ediyor ve derhal indiriyorum. elinize sağlık teşekkürler
hiçbiri olmadıysa da arkadaşım yapacağın çok basit bişey var yazını yazdıktan sonra seçili durumdan çık ctrl+t yaparak yazını istediğin boyutlara rahatlıkla getirebilirsin ( free transform)
@medcezir_f
dostum rütuş diye bişey aramayacaksın eğer herşeyi dediğin gibi doğru yaptıysan filter/noise menülerine girdiğinde orada göreceksin yüklediğin filtreyi önceden 4 ya da tam hatırlamıyorum 5 başlık varken şimdi daha çok olduğunu göreceksin işte o yeni başlıklar bu yüklediğin filtre...
@xbirey
eğer seni doğru anlamışsam grid açık kare kare dediğine göre ... view dan show u tıkla orada grid i göreceksin eğer açık olan oysa yanında çentik vardır birkere tıkla ve çentiği kaldır hepsi bu
arzumm layer yani katmanların bulunduğu sekme var ya hani sağ altta o sekmenin altında küçük simgeler var kesişim kümesi gibi iki daire göreceksin aradığın o arkadaşım yardımcı olabildim mi bilemiyorum
eğer hala bulamadıysan aynı şeyi saçı seçerek şu şekilde de yapabilirsin sonuçta aynı şey...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.