" Maskot " tasarımı konusunda deneyimli tasarımcı aranıyor. Referanslarınızdan örnekleri veya portfolyo linklerinizi bu başlık altında paylaşabilirsiniz.
Firma ünvanı: Leonim Yazılım ve İnternet Hizmetleri
Firma yetkilisi: Şirzat AYTAÇ
Göreviniz: Yazılım Geliştirme
Firma telefonu: 0(242) 242 0 322
Firma adresi: Kışla Mah. 44. Sk Atmaca İşh. Kat.2 No:7 Muratpaşa ANTALYA
Firma web sitesi: Leonim Web Tasarım - Antalya web tasarım
* Web arayüz...
Merhaba,
İfade ettiğiniz gibi malesef grafik alanında değerli paylaşım yapan web sitelerinin sayısı oldukça az. Grafikerler.org olarak yerimizi korumak ve daha iyi paylaşımlar yapmak için takım olarak çalışmaktayız. Paylaşımının sadece çalışma dosyalarından ibaret olmadığını, eğitici video ve...
Yenilenen anasayfa tasarımının ardından şimdide forum bölümünün tasarımı yenilenmiştir. Şuandaki temamızın tıpkı anasayfamız gibi deneme sürümünde olduğunu hatırlatır, karşılayacağınız her türlü sorunu bizimle paylaşmanızı rica ederiz.
Firmaya başka bir tasarım uyguladık. Bu sebeple bu tasarımı paylaşmak istedim.
İndirme Adresleri ;
Rapid : http://rapidshare.com/files/433426888/detaytekstil.rar
Hot File : Hotfile.com: One click file hosting: detaytekstil.rar
Gün geçtikçe büyüyen grafikerler.org ailesinin beklediği değişim süreci başladı. Sitemizin anasayfa tasarımı ve yazılımı yenilendi. Bir süre beta sürüm olarak yayın yapacak olan bu bölüm, sizlerden gelen yorum ve eleştirilere göre tekrar şekillendirilip kararlı sürüme geçilecektir...
Merhaba,
Bu bölüme açmış olduğunuz konuları potansiyel müşterilerinizin ve/veya işverenlerinizin okuduğunu lütfen unutmayınız. Gün geçtikçe daha fazla ilgi gören grafik ve tasarım sektöründe rakiplerinizden bir adım önde olabilmek için kendinizi hedef kitlenize hitap eden cümleler ve görsel...
Merhaba,
Bu bölüme açmış olduğunuz konuları potansiyel müşterilerinizin ve/veya işverenlerinizin okuduğunu lütfen unutmayınız. Gün geçtikçe daha fazla ilgi gören grafik ve tasarım sektöründe rakiplerinizden bir adım önde olabilmek için kendinizi hedef kitlenize hitap eden cümleler ve görsel...
Desinator.org site yönetimi ile iletişime geçerseniz bu konudada bilgi verirler size. " Özel ders " şeklinde eğitim veriyorlar. Eğer sertifikasyon sistemi olan resmi bir kurum kuruluş arıyorsanız tasarımcı arkadaşlar kısa sürede adres ve bilgileri paylaşacaklardır.
Merhaba öncelikle grafikerler.org'a hoşgeldiniz,
Desinatörlük ve desen kursu ( eğitimi ) hakkında www.desinator.org internet sayfasından bilgi alabilirsiniz.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.