Arama sonuçları

1. Azzam

grafikerler.org Amblem-4

Nereden mesela?
  2. Azzam

Web Geliştirme Uzmanı ADANA

Bunların hepsini bir arada yapabilen var mı yahu?
  3. Azzam

grafikerler.org Amblem-4

4. Azzam

grafikerler.org Amblem-3

5. Azzam

Stil Grup Web Template

Yeşil rengin tonları çok güzel, ellerinize sağlık. Fakat arkadaki gri renk bir ton daha açık olsaydı daha mı iyi olurdu acaba?
  6. Azzam

grafikerler.org Amblem-2

Bence gayet espiri yüklü bir çalışma, içindeki espiri ve renkler hoşuma gidiyor. Bi reklam ajansım olsa kesinlikle benim amblemim olurdu bu çalışma. Ama yok. :) O yüzden beğenen alabilir..
  7. Azzam

grafikerler.org Amblem-2

8. Azzam

Grafikerler.org / Bilal Erçek

Üst parmak müthiş olmuş, vallahi tebrikler program kabiliyetiniz bayağı kuvvetli. Başarılar diliyorum..
  9. Azzam

grafikerler.org Amblem Çalışması-1

Üzülmene gerek yok, yapacaklarım bununla sınırlı değil..
  10. Azzam

Bülten Kapağı

@Murat Aydıner O zaman bu tasarım size değil müşteriye ait!.. Öyle mi demeliyiz?
  11. Azzam

cd albüm kapağı/nevzat soydan

Fonlar güzel olmuş, fakat mikrofon ile sanatçının tarzı biririne zıt, genelde blues, jazz tarzı konserlerde veya sahnelerde kullanılır bu mikrofon, bir arabesk yada fantezi sanatçısına gitmemiş göze batıyor ilk dikkatimi çeken o oldu. Sanatçının fotoğraflarını içine aldığınız çerçeveler çok...
  12. Azzam

grafikerler.org Amblem Çalışması-1

Bu çalışma hem Logo, hem Amblem hemde Maskot olarak kullanılabilir.
  13. Azzam

1. Logom

İşte öyle bir logo asarlamalısınIZ ki herkese hitab etmeli. CMYK renkleri gördüğümdüm matbaa sitesi mi acaba diye düşünürsem bu logo amacına ulaşamamıştır demektir. SİZ yinede eleştrilere kulak verin bence. Kolay gelsin..
  14. Azzam

1. Logom

Ben web grafikeriyim mesela ve CMYK değilde RGB renkler kullanıyorum. Böyle olunca nasıl olacak peki? Öyle olunca bu site bana hitab etmiyor demem gerekli o zaman? CMYK seçimi çok krişeleşti artık biraz hayalgücü biraz yaratıcılık!.. Hem bu CMYK renkler grafikeri değil matbaayı yansıtmıyor mu...
  15. Azzam

Alpay Kurumsal / Bilal Erçek

Bencede 1. lik sizin hakkınızdı. Gönüllerin 1. si oldunuz Bilal bey tebrikler. Arkadaşlarla aramızda bi 600 TL. toplayabilirsek size iletiriz.. :)
  16. Azzam

böyle flash site yaptırmak istiyorum fiyat ?

Ben size yardımcı olabilirim. Özel mesaj ile msn adresinizi yollayın görüşelim.
  17. Azzam

Aİ-AE-MC4D .EPS Den Yaptığım Yeni Mac Animasyon

bu ne şimdi ben hiç birşey anlamadım
Yukarı Alt