Arama sonuçları

1. Sfenksmmy

Kendi Sitelerim İçin Yaptığım Logolar

Evet Arkadaşlar Kendi sitelerim İçin Yaptığım logo ve Bannerlerii sizlerede Göstermek İstedim İyi Yada Kötü Yorumlarınızı Bekliyorum... Şimdiden Teşekkürler Resim Aşşağıdadır...
  2. Sfenksmmy

Buda Benim Montaj Çalışmamm :)

Yorumlarınız İçin Saolun arkadaşlar Yavaş yavaş Geliştircez işte Kendimizi :D:D
  3. Sfenksmmy

Bir Aceminin İlk Kartvizit Çalışması :)

Yorumlarınız İçin Saolun Arkadaşlar Yorumlarınızı Dikkate Alıcamm ;)
  4. Sfenksmmy

Buda Benim Montaj Çalışmamm :)

Arkadaşlar Aşağıda Kendi resimlerimi Yaptığım Bazı Montajlar var Hatalarım varsa Lütfen Söleyin Şimdiden Teşekkürler.... Bu Luganoydu Ama Artık Değil :):):) Buda Eğitimde Olan Bir Sas Komando Hep Olmak İstemişimdir Ama İmkansız... Buda Karış Asker Montajlarıım :D:D Büyütülünce Daha İyi...
  5. Sfenksmmy

Bir Aceminin İlk Kartvizit Çalışması :)

S.a Arkadaşlar Aşağıdaki Tasarladığım Kartvizit Hakkında Yorumlarınızı Bekliyorum Tasarım Renkler vs..vs.. Tamamiyle Bana Aittir Hiç Biyerden Alıntı Değildir.. Şimdiden Teşekkürlerr :)
  6. Sfenksmmy

Renk Kodlarının Mantığı (#FF06BA)

çok güzel bir anlatım olmuş fakat bir noktada hata var ve önemli bir hata :) Matematik te "onaltılık sayı sistemi diye birşey yoktur " Elektronikte onaltılık sayı sistemi vardır yani hexadecimal sistem ve şuan gördüğünüz bütün dijital elektronik devrelerinde ikilik ve onaltılık sayı...
Yukarı Alt