Arama sonuçları

1. P

Beyşehir Tanıtım Grubu bilboard çalışmaları

emeğinize sağlık cok guzle olmuş fotoğraflar, tasarım, slogan hepsi bir bütün
  2. P

3 Kartvizitten Hangisi Güzel ?

Bende 2.yi begendim
  3. P

Trakya Rehberi /2010 / 3D Kapak

Eleştirecek bir şey bulamıyorum dörtdörtlük bi çalışma olmuş emeğinize sağlık
  4. P

Vip Asansör (Yeni Tasarım) Sunum Şekli

Bencede cok hos bi calisma olmus emeginize saglik
  5. P

Ethica Hastanesi afiş çalışması

Eline saglik cok sade cok guzel olmus
  6. P

ETİKA YAPI İNŞAAT Kurumsal kimlik

söylenecek fazla bişey yok çok guzel olmuş ellerinize sağlik
  7. P

Oğlum İçin Yapmış Olduğum Bir Takvim Çalışması

daha canlı renkler kullansaydınız keşke çocuk icin fazla ciddi birazda iç karartıcı olmuş umarım yazdıklarıma kızmazsınız
  8. P

Anaokulu İçin Yapmış Olduğum Takvim Çalışması

süpper olmuş emeğine sağlık
  9. P

Çarşı Döner Menü Çalışmam

Soylenecek eleştirilecek hiçbirşey yok ellerinie emeğinize sağlik
  10. P

Katalog kapak tasarımı >

Emeğine sağlık çok guzel olmuş (Karakterlerin arasının biraz açılması gerektiğine bende katılıyorum)
  11. P

Dersane Afiş > Önerileriniz lütfen..

"Uzman Kadro ve kaynaklarımızla eğtim koçluğu yapıyoruz" yazısı çerçeve çok yakın olmuş bence onu birazcık küçültmelisin ve şu daire içindeki gençler varya yuvarlak duran onun yerine başka bir görselmi kullansan sanıyorum kalabalık hissini o yaratıyor (Çocukların kafası felan kesilmiş, resmin...
  12. P

Tasarım ve tasarımcı...

Bu konuda size katilmamak mumkun degil. bir tasarimi gordugumuzde o tasarimin icinde kullanilan cizgilere fontlara yazikarakterlerine bakarak az cok onun kimin elinden ciktigini tahmin edebilyorsak ki bunu yapabiliyoruz bu sizin soylediklerinizi tamamen dogrular. Ama şuda var o tasarımlar...
  13. P

Kaplan, aslan, husky

ellerinize saglik guzel bir uygulama
  14. P

Üçel Pres (Tanıtım Kartları)

Ellerinize saglik Bence guzel olmus ayrica renkler birbirine uyumlu.
  15. P

Yeşil

emegine saglik bence bu kadar ugrasmana degmis
  16. P

Stayin' Alive

bencede supper olmus ama yandaki yazilarda sanki daha hareketli karakter ve yazilarin etrafinda da kontörler kullanman 70 lerin havasini yansitabilmen icin dahada iyi olurdu ama bu haliylede cok guzel
  17. P

El İlanı | Ev Yemekleri

İlk once tabiki emegine saglik genel olarak yazilanlara katiliyorum bide merak ettim bu lokantanin yada zeytinyagli sarma yapan yerin bir ismi yokmu ? Sanirim zeminde cince biseyler yaziyor yoksa goz yanilmasimi bence onuda kaldirmalisin
  18. P

A5 Çift yön El İlanı

yazi gercektende fazla olmus katiliyorum ama beni yazinin etrafindaki kontör rahatsiz etti. Tasarimi dahada kalabalik gostermis. Yaziyi biraz kismak konusundada bazen musterileri ikna etmek cook zor oluyor. Bu karsidaki musterinin bilinclenmesiyle ilgili. Buda malesef birdenbire degil yavas...
Yukarı Alt