Merhaba...
Accurate e ait kendi desen arşivi var. ben bu arşive desen eklemek istiyorum. Yalnız desen sayısı oldukça fazla ve tek tek eklemek yerine hepsini veya kısım kısım ekleme yolları var mı? (desen sayısı 8 bin kadar olduğundan) baya bi zamanımı alacaktır.
Yardımcı olursanız...
Merhabalar...
--- Accurate programının kendi içerisinde desen arşivi var. Ben de bulunan accurate (nks uzantılı) desenleri bu arşive eklemek için ne yapmalıyım? ekleyebilir miyiz?
--- Accurate programının menü açıklamalarını bilen arkadaşımız yazabilir mi?
--- Bu programı ilk kez...
Merhaba,
Batışları bloklara dönüştür, araya gir gibi seçenekleri anlayamadım. Kısaca anlatabilirmisiniz?
Bir de zik zak şeklinde kontör olarak basit bi desen çizdim. Yalnız bu desenin dikiş adımında ve işleme tipinde dğişiklik yapmama rağmen vuruş sayısında hiçbi değişiklik olmadı...
COMPUCON yazı olarak bi desen hazırlamıştım. Şimdi ise bu desenin aynı fontlarda (orjinal font üzerinde baya bi değişiklik yapmıştım) yalnız yazı değişecek compucon değil de Toruko diye yazmak istiyorum. önceden hazırlamış olduğum COMPUCON yazılı desenin fontuyla aynı olacagı için metni...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.