Kubilay bey konunun buralara kadar uzaması hoş değil..Verilen iş ilanının ciddiye alınmadığının söylenmesi, sizinde bahsettiğiniz gibi yakışıksız bir durum..İş veren ilanlarının içinde bir konunun bu kadar dallanıp budaklanması,ayrıca konuşulması gereken, tuhaf bir durum..Defalarca uyarmama...
Hala okuduğunuzu anlamayamamış olmanız konusunda ısrarcıyım ne yazık ki..Buna ek olarakta "kınama" sözcüğünün uygunsuz olduğundan da..Lana isimli üyenin yorumu üzerine "tek başına kınamak yeterli değildir" eğer eleştiriyorsanız daha yapıcı olmalısınızı içeren diğer mesajımda aldığım cevaba...
Tüm Türkiye'yi kınamak ne demek bu bende bilmiyorum..Sizden duyuyorum..Benim yazdığım şey çok başka birşey..Okuduğunuzu anlayamamak gibi bir sıkıntınız varsa kınanması gereken durum budur..
Bakınız "kınamak" ne anlama gelir: Yapılan bir işin kötü olduğunu belirtir bir biçimde söz söylemek...
Bırakın birlikte kınamayı tüm Türkiye kınamaya kalksak yinede " hiç birşeye" yaramaz..Burada kullandığım tek başına ifadesi yapıcı olmamanız ile ilgili bir durum..Bunun ayrımında olamadığınız için sanırım aynı noktada takılıp kalıyorsunuz..
Hasan bey merhaba..Yine güzel bir iş çıkarmışsınız anladığım kadarı ile..Yalnız dikkatimi çeken ve gözümü rahatsız eden bir detayı paylaşmak istiyorum sizinle. Bayan yüzük modelindeki inciler ilk bakışta bana "DİŞ" izlenimi verdi. İnciler üzerinde biraz daha çalışırsanız harika bir iş çıkacak...
Bende latife ediyorum zaten:)
Açıkçası çok anlaşılır bir istek değil sizinkisi..Ahmet'in Çikolata sevmesi, sembol kullanmamak ve buna logo demek...Anlamaya çalışıyorum.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.