saucy ninde dediği gibi. EN İYİ KAREYİ diyerek başlarsanız kimse size makina konusunda yardımcı olamaz. ama kaliteli derseniz iş değişir. profesyonel-yarı profesyonel sınıf bi body ve ileri seviye bir objektif işinizi her halukarda görecektir. tabi çekiceniz konu ve mekana göre de diğer tür...
arkadaşlar merhaba. konudaki yorumları okudum. bilmiyorum bana söz düşermi bu konu hakkında ama söylemek istediğim bikaç şey var. bende acemi olarak grafikerlik ile ilgileniyorum. buradaki özgürce rahatça konunulmuş olan çalışmalar gördüm. bende yapılan hoşgörülü yorumları okudum ve kendim için...
@aDoBe
yardımın için çok teşekkürler üstat. o işi hallettim. tek tek değiştirdim. vaktinde işi yetiştirdim. şimdide sendika logoları lazım. internette de bulamıyorum. çizmek için baktım o da yok. yardımcı olur musunuz.sendikaraı aşşağıya sıraladım. jpeg olsa da olur. çizerim. yeterki görünsün...
arkadaşlar benim bu bahsettiğim sorunum devam ediyor. yani çalışmadaki siyahları değiştiremiyorum. bahsettiğiniz yol işe yarıyor fakat birazını değiştiriyor. içerisinde daha siyah çok var. ama değiştiremiyorum. renk siyah değil diye düşündüm. mixer den baktım K yı 100 olarak gösteriyor. ama...
arkadaşım kaydetmek derken renki sağ taraftaki palete eklemekten bahsediyorsan şöyle yapıyorsun. bir objeyi seçtiğinde onun rengi (vektorel ise tabi) sağ alt köşede görünüyor. altlı üstlü 2 renk vardır. üsttekine 2 kez tıkladığımızda mixer açılıyor. ordan rengimizi kodluyoruz ve add to palette...
selam arkadaşlar. çok acil ihtiyaç. metrelerce baskım var ama kaldım. benim sorunum şu. siyah rengini maknam bozuk basıyor. benim de siyah rengini değiştirmem gerekiyor düzetebilmem için. acaba çalışmayı seçtiğimde sadece bütün siyah renkleri kolayca değişterebileceğim bir yöntem var mı. yani...
teşekkürler. arkadaşlar takvim yapmak için corel de visual basic den yararlanabiliyoruz. hemde gayet güzel çeşitleri var. tek sayfada ayrı ayrı sayfalarda. gerçi değişiklik ihtiyacı var tr ye çevirmek için. her yıl yenisini bulamayabilirsiniz. ama corel bizlere hepsini sunuyor...
elimde çok fazla yazı fontu var. ama bana daha çok türkçe karakterleri destekleyen yazı fontları lazım. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. emeğine sağlık. yinede çok teşekkür ederim.
arkadaşlar merhaba. Photoshopta bir çalışmayı Png olarak kaydettiğimizde Corel de kullanabiliyorz. zemini olmadan tabii. ama bazen bunu yapamıyorum. yani png çıkmıyor. bunun nedeni ne olabilir. konuyu daha açık bir şekilde yazıyorum. corelde soldurmak istediğim bir vectorel çalışmayı Eps olarak...
teşekkürler paylaşım için... ama benim sormak istediğim bir konu var. pen tool ile çiziyorum ve path dan select yapıyorum ve yeni bir layer açıp içinde şekli oluşturuyorum. seçim işleminin kısası nasıl oluyor. bu konuda yardımcı olabilir misiniz???
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.