@Hakan Dağdeviren
Hakan ne demeye çalıştığınızı tam anlamadım ama yakında konu ile ilgili video çekmeyi düşünüp koymayı düşünyorm. İllegal olan bu açığı buradan yayınlamamız mı ? İnsanlara yardımcı olmaya çalışıyoruz.
1992 Konya/Seydişehir Doğumluyum. Seydişehir'de oturuyorum. Lise'yi Meslek lisesi Web Programcılığı Dalınca Bitirdim. Şuan Necmettin Erbakan Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı okuyorum, ve Mayıstan sonra okulum bitecek yaşadığım şehirde bu tarz işler yatkın olmadığı için kendimi geliştirmemde...
arkadaşlar konuyu ben açtığım halde iki ay sonra bu sorunlar gene ben karşılaştım şimdi gene ne yaptıysam düzelmedi.
kafayı yemek üzer
@CreativeArt
arkadaşlar konuyu ben açtığım halde iki ay sonra bu sorunlar gene ben karşılaştım şimdi gene ne yaptıysam düzelmedi.
kafayı yemek üzereyeyim...
İyi forumlar arkadaşlar grafik tablet almayı düşünüyorum.
Yardımcı olma durumunuz varmı, biraz bilgi toparlamak istedim.
ve alacağım fiyat aralığı 200-600 maksimum da 700 TL, üzerinde çıkamam.
2. EL SATAN varsa onlar ile görüşülebiliriz..
Mail adresim, isterseniz buradan görüşebilir. PDF dökümanınızı okudum, ve bir kaç sorum olacak.
biraz içerikli bir platform istenilmiş. İlgilenirseniz : bulutmashar@msn.com
@Ömer YILDIZ
BU yazdıklarınız ilaç gibi geldide.. Ücreti duyunyacaya kadar. Eğitim Seti ya satmazsa olayı gerçekleşti. Sonuçta ögrenciyim ve yüklü bir yatırımda problem oluyor. Ne yapacağımı şaşırdım ya. İnternetsiz çalışmayan bir uygulama yapmak en mantıklısı sanırım..
@Mehmet ÖZDEMİR
Mehmet internet olmadan çalışmayan kısım da problem olabilecek bir durum var. Hafif flaş bir arayüz tasarımı ile. sanki bu işlem biraz profesonel hale gelerek biter. Ama bunda da aynı adam başkasına vererek çalıştırabilir. Tek pc de çalışması için de bir yöntem varmı acaba.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.