elçin hanım merhabalar, iletişim bilgilerim ve örnek çalışmalarımdan bir kısmı aşağıdaki linklerde mevcut ,ayrıca mail ile ulaşırsanız örnek storyboard çalışmalarımdan ayrıca gönderebilirim.
inkfalcon.wix.com/sahinbuyruk
iletisimciyiz.com/portfolyo/dosya/9975201205162392694354.pdf
50 ytl felan geçin bunları arkadaşlar mevzu ne kadar süre de yaptığı değildir hiç bi zaman adam bu 10 dk da yapacağı şey için yıllarını vermiş öğrenmiştir yok ben değer vermiyorum budur vereceğim rakam diyorsan 8m den yada bedava adres veren başka bi yerden git becerebiliyorsan aç adresini bu...
grafik tasarımdan animasyona illustrasyona dek her türlü freelance işinizde kaliteli ve dakik yardımcı olabilirim örnek işler için ve iletişim bilgileri için www.medyamutfak.com
2d ,3d tasarım grafik uygulamaları kurumsal kimlik çalışmalrı karakter tasrımları tekstik baskı tasarımları aklınıza gelicek her türlü görsel konusunda profosyonel yardım için hizmetinizdeyiz örnek çalışmalar ve iletişim bilgileri için www.medyamutfak.com
sanırım çoğu firmanın özellikle ihrac yapan firmaların başlıca sorunu lisanslı karakter kullanmanın pahalı bişey olması ve lisansı olmayan karakterlerin ya bi çok firma tarafından aynı anda kullanılıp heryerde olması yada kalite konusunda oldukça yetersiz olması ve ne yazıkki bi firma kendi...
boyut 25x35 11 renk firma orta ölçekli yurt dışı çalışan bi firma ben tam bi fiyattan ziyade ortalama bi bilgi alsam kafi gelicek şimdiden yardım için teşekkürler...
merhaba bi firmaya empirime baskı için aylık 30 adet disney tarzı karakter çizmem istendi(orjinal karakterler yani ben karakter oluşturucam olan karakterleri çizmicem artı bu desenleri ps de emprime baskıya hazır halde teslim edicem tramına kadar full hazır olcak) bu iş için adet için ve aylık...
baskı tekniğini yeni çöğrendim freelance olarak desen verebileceğim firmalar arıyorum nerden ulaşabilirim aydnlatırsan sevinirim...msn rasput_in@hotmail.com
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.