Arama sonuçları

1. M

Tecrübeli Freelance Grafiker / Antalya

İlan günceldir. @metoza
  2. M

PROGRAM / SEVİYE PHOTOSHOP / İLERİ SEVİYE COREL DRAW / İLERİ SEVİYE FREEHAND / İLERİ SEVİYE QUARKXPRESS / İLERİ SEVİYE INDESİGN / ORTA SEVİYE DREAMWEAVER / ORTA SEVİYE FLASH / ORTA SEVİYE SWISHMAX / İLERİ SEVİYE İŞ DENEYİMİ ANTALYA VE İSTANBUL'DA ÇEŞİTLİ AJANS VE MATBAALARDA ÇALIŞTIM...
  3. M

ilan günceldir.
  4. M

PROGRAM / SEVİYE PHOTOSHOP / İLERİ SEVİYE COREL DRAW / İLERİ SEVİYE FREEHAND / İLERİ SEVİYE QUARKXPRESS / İLERİ SEVİYE INDESİGN / ORTA SEVİYE DREAMWEAVER / ORTA SEVİYE FLASH / ORTA SEVİYE SWISHMAX / İLERİ SEVİYE İŞ DENEYİMİ ANTALYA VE İSTANBUL'DA ÇEŞİTLİ AJANS VE MATBAALARDA ÇALIŞTIM...
  5. Fotoğraf

Fotoğraf

4card
  6. Fotoğraf

Fotoğraf

auto butler2
  7. Fotoğraf

Fotoğraf

BELLA COSA 4
  8. Fotoğraf

Fotoğraf

lehmann
  9. Fotoğraf

Fotoğraf

Graphic1
  10. Fotoğraf

Fotoğraf

timecode
  11. Fotoğraf

Fotoğraf

2398258 original
  12. Fotoğraf

Fotoğraf

Graphic2
  13. Fotoğraf

Fotoğraf

Graphic15
  14. Fotoğraf

Fotoğraf

art niyetli
  15. CV

CV

16. M

Acil Grafiker Aranıyor - ANTALYA

gec olmusmudur bilmiyorum ama ilaninizla ilgileniyorum. iletisime gecmek isterseniz tel: 0531 302 04 53 mail: metoza@hotmail.com
  17. M

Freelance grafıker / antalya

PROGRAM / SEVİYE PHOTOSHOP / İLERİ SEVİYE COREL DRAW / İLERİ SEVİYE FREEHAND / İLERİ SEVİYE QUARKXPRESS / İLERİ SEVİYE DREAMWEAVER / ORTA SEVİYE FLASH / ORTA SEVİYE SWISHMAX / İLERİ SEVİYE İŞ DENEYİMİ ANTALYA VE İSTANBUL'DA ÇEŞİTLİ AJANS VE MATBAALARDA ÇALIŞTIM. AYRICA HALKLA İLİŞKİLER VE...
Yukarı Alt