2007 Yılından beri çalışıyorum. Sırasıyla (ilk iki iş komedi gibi benim için ama Grafk eğitimi alabilmek için para biriktirmek adına yaptım) ; Diş Teknisyenliği'nde çıraklık, Banka Çağrı Merkezi, Tabela Ajansı, E ticaret Sitesinde çalıştım. Tabela Ajansı Maaşımı ödemedi. Eticaret sitesi web...
Sevgili Dostlarım,
Kısa ama sinir bozucu bir iş deneyimimi sizlerle paylaşmak istiyorum. yorumlarınız altın değerindedir.
Freelance grafik web tasarım yapma konusunda uğraşıyorum. Freelance iş yapmak ya çok zor ya da bana denk gelmiyor. Neyse konuya geleyim yoksa konuyu bozacak çok sebebim...
Selin Hanım Merhaba,
Kendinizi tanıtabilecek ve müşterilerinize karşı tasarımlarınızı sunabileceğiniz bir web siteniz olsun isterseniz www.mehmeturgur.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Freelance web tasarım yapmaktayım. Bilgilerim aşağıdadır.
Web Uygulamaları
Flash / Html Web Site
Flash / gif / jpg Banner
Web Arayüz Tasarım
Google optimizasyon
Facebook, Twitter, yaygın e-ticaret sitelerine entegrasyon
Facebook Hayran Sayfası Tasarımı
E-dergi, e-katalog çalışmaları...
Web Uygulamaları
Flash / Html Web Site
Flash / gif / jpg Banner
Web Arayüz Tasarım
Google optimizasyon
Web Uygulamaları
Flash / Html Web Site
Flash / gif / jpg Banner
Web Arayüz Tasarım
Google optimizasyon
Sedat Bey,
Tamamiyle yazdıklarınıza katılmaktayım. Zamanında bu işlerin önemli para kazandırması kimi insanların ( Bi konuda bende dahilim) iştahını kabartmış ve bu sektöre sokmuş. Bunu fırsat olduğunu sanan işverenlerin pek çoğu ucuza kaçarak da piyasaya ikinci darbeyi vurmuş. Sizler kadar...
Arkadaşlar öncelikle iki önemli husus hakkında bilgi aktarmak istiyorum.
1. Kendimi Web Tasarımcı olarak hala görmüyorum daha çok fırın ekmek yemek gerekir.
2. Her Photoshop ve kodlama bilen neden tasarımcı olduğunu sanır.
Evet. Gerçekten artık canım çok sıkılıyor. Hazır kodlarla belli...
En Ucuzu Değil, En Özgün Tasarımları Sizin İçin Yapıyoruz. Önce ticaret değil, tasarım yapıyoruz. Bu yüzden işimizi ve sizi seviyoruz.
Çalışmalarımız, sadece size özel, hazır kalıp kullanmadan, yaratıcı tasarım ilkeleri ile gerçekleştirilmektedir.
Web Uygulamaları:
Flash / Html Web...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.