Arama sonuçları

1. deepbla

arayüz tasarımlarım

teşekkürler..
  2. deepbla

Emlak Sitesi Arayüzü

Emlak Sitesi için çizdiğim arayüz,Eleştiri ve görüşlerinizi bekliyorum...
  3. deepbla

Skew Sorunu

Arkadaşlar bu işlemi photoshopta ; Transform>Skew la yapıyorum sorun yok illustratörde aynı işlemi yapamadım yardımcı olurmusunuz...Teşekkürler.
  4. deepbla

Logo Tasarımlarım

petrol ofisi logosunumu çağrıştırdı size ben çizerken hiç tahmin etmedim ,petrol ofisi logosunu çok gördüğünüz için bence tasarım tamamen değişik,teşekkürler yorumun için...
  5. deepbla

Logo Tasarımlarım

Yorum ve eleştirilerinizi Bekliyorum,İyi çalışmalar...
  6. deepbla

Grafik işleriniz yapılır

Logo tasarımı,kartvizit,el ilanı,broşür,katolog,web site arayüzü,afiş tasarımı,davetiye ve tüm grafik işleriniz itinayla yapılır...Yaptığım işlerden örnekler isterseniz gönderebilirim... kemal_ozkan@hotmail.com.tr kmlzkan@gmail.com 0 535 981 55 11
  7. deepbla

Yine yeni bir broşür çalışması

font burda arkadaşım kolay gelsin... http://rapidshare.com/files/414916858/TT0162M.TTF
  8. deepbla

Sizce Hangisi ?

İç kısmı var sedat abi paylaşırım onuda sağol yorumun için..
  9. deepbla

arayüz tasarımlarım

teşekkürler :)
  10. deepbla

Yine yeni bir broşür çalışması

Fontlarda biraz sorun var logo ile asnet tasarım yazısı alakasız gibi sanki "ASNET TANITIM" yazısını da küçük harflerle ve logodaki fontu kullansan daha şık olur derim,küçük yazılarda sana tavsiye edebileceğim fon (Kabel Bk BT)' dir..Elinde yoksa gönderebilirim...
  11. deepbla

Sizce Hangisi ?

dikkate alıcam sağol,iyi çalışmalar...
  12. deepbla

Sizce Hangisi ?

Arkadaşlar pansiyon için hazırladığım broşür için eleştirilerinizi ve fikirlerinizi eksik etmeyin. (logo ile adres arasındaki mesafe biraz fazla,nedeni ise broşürün 3 e kırılacak olması) iyi çalışmalar herkese...
  13. deepbla

Pansiyon logo çalışmam..

sağolun...
  14. deepbla

görsel resimler

resimler harika paylaşım için sağol...
  15. deepbla

Alman Hastanesi Web Arayüz Çalışması

eline sağlık başarılı bir çalışma ama arkadaki kedi biraz alakasız durmuş sanki..yinde de sana kalmış tabiki sadece benim görüşüm,başarılarının devamını dilerim.
  16. deepbla

Pansiyon logo çalışmam..

Yorumlarınızı Bekliyorum,İyi Çalışmalar...
  17. deepbla

arayüz tasarımlarım

siteyi kesme konusunda dediniz sanırım..her gülün dikeni vardır katlandı kesen arkadaş :) kesmesi biçmesi kolay olan siteler tasarım konusunda zayıf kalıyor,özgün site yapıyorum bu yüzden değişik ve piyasada benzeri olmayan tasarımlar olması önemli benim için yorumunuz için teşekkürler...
  18. deepbla

arayüz tasarımlarım

bi örnek resim yükleyebilseydin yardımcı olurdum belki,ayrıca konuyu yanlış yere açıyosun.yapmak istediğin tarzda bi görüntü örneği bul ve forumlardaki uygun bi yere aç konuyu emin ol yardımcı olurlar(başta ben)...
  19. deepbla

arayüz tasarımlarım

sağol arkadaşım...
  20. deepbla

arayüz tasarımlarım

bazı şirketlere çizdiğim site arayüzler...Yorumlarınızı,eleştirilerinizi ve gözünüze en hoş görüneni belirtmenizi bekliyorum...teşekkürler
Yukarı Alt