Arama sonuçları

1. U

Antalya'da Freelance grafikerler

isteğiniz doğrultusunda istanbulda size destek verebilirm saygılarımla Bülent Kapısız 27 saat ulaşabileceğiniz 0534 278 14 66 nuradan bana ulaşabilir yada bulentkapisiz@gmail.com adresinde iletişim kurabilirz iyi çalışmlar
  2. U

Freelance Reklam Sirketi icin Eleman Araniyor

2008 yılında amerikan bankaları krizinde reklam ajansımı kapattım bağddat caddseinde eğer anlaşabilrsek sizinle free olarak çalışabilirim 2001 marmara güzel sanatlar mezunuyum işimde çok iyi ve profesyonel olarak moders tasarımlar yapmaktayım beni, 24 saat 0534 278 14 66 numaradan...
  3. U

Mönü Çalışması Yapacak Grafiker Aranıyor

size bu konuda acil olarak yardımcı olabilirm bana 0534 278 14 66 numaradan 24 saat ulaşabilirsiniz ve her konuda destek verebilirm , menü hazırlama her çeşit , araç giydirme , vitrin giydirme , el broşuru ve istanbulda yayınlanan yerel dergimde sizin reklamını sayfasını tasarlayıp ve aynı...
  4. U

Isim + logo + tasarım..

Size her konuda grafik tasarım logo , logo teyp tasarımları , kurumsal kimlik, poset, ambalaj , kutu tasarımları konusunda deneyimliyim ve yerel dergilere reklam konusunda yeni çıkacak ürününlerinizin reklamı sayfasını tasarlayıp ve reklam verdiğimiz derginin web sayfasında 1 yıl boyunca...
Yukarı Alt