Arama sonuçları

1. S

Gelin Damat Çizimleri

indiriyorum Çok teşekkür ederim indikten sonra yazıcam
  2. S

Gelin Damat Çizimleri

Slmlar Düğün arabasının arkasına kalpli bir arka fonun üzerine evlenecek olan çiftlerin isimleri yazılır ben daha farklı olarak gelin damat çizimleri koyup altlarına isimleri yazmak istiyorum google görselden arama yaptım ancak hoşuma giden olmadı olaınında boyutları çok küçük elinde gelin damat...
  3. S

Photoshop ile Gif Dosyasını Kaliteli kaydetme

ilginiz için teşekkür ederim
  4. S

bahsettiğiniz flash programı bende mavcut dediğiniz gibi dosyayı flash a attığımda katman katman ayırdı sizden ricam eğer kullanmayı biliyorsanız ve anlatması basit ise bana kapanmamak kaydı ile dış sayfanın ortadan ayrılmasını anlatabilirmisiniz.
  5. S

çalışmada 5 saniyeden sonra sayfa 2 ye bölünüp içinden bir çalışma daha çıkıyor
  6. S

görselin kalitesi düşük derken resolution'u kastediyorsanız 72 pixels/inch Flash vektörel'i de bilmiyorum bu programda photoshopta yapılan çalışmayı aynen açabilirmiyim acaba
  7. S

arkadaşlar photosopta hareketli bir çalışma yaptım bu çalışmayı gif formatında kaydettiğimde çalışmada kırılmalar oluyor çalışmayı "Web ve Aygıtlar için Kaydet" butonu ile kaydediyorum kalitesinden ödün vermeden nasıl kaydedebilirim acaba
Yukarı Alt