Arama sonuçları

1. N

Freelance Grafik ve Web Tasarım

Bizimle bi irtibata Geçin lütfen nethizmet@hotmail.com
  2. N

ÜCRETSİZ KARGO www.hdmatbaa.com

Dostum sana katılıyorum Evet Kampanya yapmak güzel ama İcraat Yapmak dahada güzel sizleri icraata bekleriz Lafla peynir gemisi yürüse bir deniz yağda Babamdan gelirsize... Lütfen Net Hizmet Net hizmet Başka bişi diil
  3. N

İstanbul - Grafik Tasarımcı- tam zamanlı/uzun süreli iş arıyorum

nethizmet@hotmail.com Bizim ile de irtibata geçebilirsiniz Dilerseniz Grafiker açıgımız Vardır.0212 619 46 38
  4. N

Bay bayan deneyimli deneyimsiz grafikerler alınacaktır

Net Ajans reklam ve matbaa Hizmetlerinde çalışacak deneyimli deneyimsiz grafik bilgisi olan bay bayan ekip arkadaşları alıncaktır. Sultangazi, Gaziosmanpaşa ve çevresi tercih edilir... web: www.netajansreklam.net Yetkili kişi : İrem ALBAYRAK TEL :0212 619 46 38
  5. N

Yardımcı Grafiker

Net Ajans Reklam ve Matbaa Hizmetlerinde çalışacak deneyimli deneyimsiz grafik bilgisi olan bay bayan ekip arkadaşları alıncaktır. Sultangazi, Gaziosmanpaşa ve çevresi tercih edilir... WEB: www.netajansreklam.net Yetkili kişi : İrem ALBAYRAK TEL :0212 619 46 38
  6. N

yetiştirilmek üzere calışabilicegim bir iş arıyorum cok acil!

MRB 0212 476 10 30 dan bizimle irtibata geçerseniz görüşebiliriz NET AJANS Adem Toptaş
  7. N

İş arıyorum...(avrupa yakası)

bahar hanım bizimle çalışmak isterseniz irtibata geçebilirsiniz. NET AJANS TEL: 0212 476 10 30 size yakınız işyerimiz sultangazidedir
  8. N

Yeni mezunum , iş arıyorum..

mrb. bizimle irtibata geçebilirsiniz. tel: 0212 476 10 30 NET AJANS ADEM TOPTAŞ
Yukarı Alt